Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanapięćdziesięciolatka

OZNAKI KOŃCA MIŁOŚCI ???

Polecane posty

W kwietniu ub. roku poznaliśmy się. Po jakimś czasie wyznaliśmy sobie miłość. Było nam ze sobą b. dobrze jednak dzieli nas odległość i to że on pracuje na eksponowanym stanowisku i ciągle jest zaabsorbowany pracą. Chciał żebyśmy byli razem, ale ja na ostatnim spotkaniu a było to 6 m-cy temu powiedziałam, że mam męża i nie mogę być z nim. Telefonowaliśmy do siebie, pisaliśmy e-maile, ale zauważyłam, że od paru m-cy coraz rzadziej pisze, twierdzi że jest b.zajęty i ciągle wyjeżdża, a to na zebranie, to posiedzenia i nie ma bardzo możliwości dzwonić. Ostatnio dzwonił 10 dni temu, a w walentynki wysłał e-mailem, że przesyła mi pocałunki z okazji walentynek. Przyjęłam to jakby napisał od niechcenia, chociaż wiem, że we wtorki zawsze ma posiedzenie zarządu ale dla chcącego nie ma nic trudnego. Ja nadal go kocham i on dobrze o tym wiem, ale mam wątpliwości, czy nadal to jest odwzajemnione.

Gość trędupę o tretuar
odkochaj się. nie będzie to trudne bo znasz go krótko. poza tym przyjrzyj się sobie - co ty możesz mu dać ?

Gość antek_partyzant
"Chciał żebyśmy byli razem, ale ja na ostatnim spotkaniu a było to 6 m-cy temu powiedziałam, że mam męża i nie mogę być z nim" - w tej sytuacji chyba nie ma co się dziwić, prawda? A że facet zajęty pracą, to tym bardziej nie ma czasu i chęć też pewnie znika...

Gość Takie moje zdanie koniec.
50 letnia Kurva.

zakochanapięćdziesięciolatka Czy to jakaś prowokacja? Ukrywałaś przed nim to, że masz męża? I oczekujesz odwzajemniania uczuć?

Gość bnmbn
no czy polska kobieta ma jakies inne pasje? polska kobieto odloz na chwile te drzobiazgi spojrzyj w lustro idz do kosmetyczki do kina na zakupy i na swoj wybor filmu i spytaj sie kim jestes http://www.youtube.com/watch?v=aagkM3bvSXk

Gość Takie moje zdanie koniec.
Masz męża? to dbaj o niego. Rozwiedź się jak Ci nie pasuje a potem hulaj dusza hulaj.Inaczej będziesz miała status Kurvy.

Od początku wiedzieliśmy wszystko o sobie, także i to iż jesteśmy w związkach. Przyznam, że nigdy nie spotkałam mężczyzny z którym tak bym się dogadywała. Jesteśmy pod każdym względem dopasowani, charakterami, wyglądem a nawet finansowo.

Gość gwoli wyjasnienia...
czyli on tez jest w zwiazku? czy zle zrozumialam? i co mial na mysli piszac, ze chce abyscie byli razem?

Gwoli wyjaśnienia, to on też jest w związku. On chciał żebyśmy zamieszkali razem, z tym że ja musiałbym wejść w jego środowisko, ponieważ on jest związany z pracą. Twierdził, że kupilibyśmy dom, ale poza jego miejscowością. Czuję się tak, jakbym miała księcia z bajki i odrzuciła jego propozycje.

Teraz tak sobie myślę, że on chyba chce całą sytuację wyciszyć i stąd te coraz słabsze kontakty z jego strony. Myślę, że powinnam i ja poczynić jakieś kroki i tak: 1. Nie odpowiadać na e-maile i telefony i odciąć wszystko raz na zawsze. 2. Nie odpowiadać na telefony przez jakiś czas i potem odezwać się udając, że nie mogłam itd. żeby nie myślał, iż jestem na każde jego zawołanie telefoniczne. 3. Dalej tkwić w tym i utrzymywać kontakty, takie jakie są i zostać po prostu przyjaciółmi.

Gość ygfhgfhfgh
Ja bym zrobiła to pierwsze.

Gość antek partyzant
skoro mu powiedziałaś,że nie możesz być z nim, to czego oczekujesz? jakie warianty? odcinasz się i tyle, skoro nie chcesz zostawić męża, to zostaw kochanka

Gość gwoli wyjasnienia...
i juz sie zaczyna manipulacja, a ja myslalam, ze w wieku dobrze dojrzalym to sie ludzie juz w kotka i myszke nie bawia. proponuje szczera rozmowe. inaczej nie ma szans na dogadanie sie. trzeba sobie powiedziec otwarcie co mozna zrobic dla drugiej osoby i gdzie jest ewentualnie granica. i wtedy druga strona zdecyduje czy to dalej ciagnie czy koniec bo to nie ma sensu.

Gość onkaonline
wlaściwie to czego ty oczekujesz ?? facet zaproponowal ci bycie razem , ty odmówilaś a teraz chcesz żeby wdzwanial do ciebie i pisal maile z wyznaniami i teknotą ?? jesteś kompletnie nielogiczna nie to znaczy nie !! myśle, że celowo oslabia wasze kontakty, aby w końcu zniknąc z twojego życia ... i dobrze, nie chcesz z nim być wic to najlepsze wyjscie

Gość czlowieku mimo wieku
jestes totalnie niedojrzala:o

Gość czlowieku mimo wieku
rece opadaja i brak slow

Gość spodnie jak spodnie
Fajni związkowcy! Ona ma męża, on natomiast jest związany z pracą.