Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyta1111

córka wie lepiej

Polecane posty

Gość zyta1111

mam 2dzieci z tesciowa kontakt znikomy bo nie chce sie jej napraszac skoro mieszka prawie po sasiedzku a nie ma ochoty przyjsc. ale do rzeczy wczoraj dziwnym trafem sie zjawila po 5miesiacach i zaczela wyglaszac swoje opinie. 1po co tak czesto pierzesz- nie ubieraj dzieci na jasno nie beda sie brudzic 2po co tak grzejesz w tym domu jest stala tem 22stopnie ustawiona 3a spodni nie posiadasz tylko w rajstopach chodzisz przeciez jestes matka- nie w rajstoach a w leginsach 4dlaczego dzieci jedza to co jedza az w koncu moja corka lepiej sie opiekuje swoja malutka jej dziecko nie jest tak rozpieszczone jak twoje dyskusja skonczona teciowa opuscila dom

hmm nie napiszę co myślę o tej pani! jako przyszła mama to po1 powinnam panować nad słownikiem :P maluszek już słyszy! a po2 w sumie skończyło się najlepiej z możliwych! miej nadzieję, że "mamusia" obraziła się i przez kolejne 5mc możesz chodzić w rajstopach i robić te inne straszne rzeczy a ona nie będzie się wtrącała! też mam małe problemy z teściową. kiedyś starałam się rozmawiać ale ona to apodyktyczny typ. teraz biorę na przeczekanie. obrazi się? ok kiedyś jej przejdzie, a jak nie? hmm jakoś to przeżyję. powodzenia :)