Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

imprezy firmowe

Polecane posty

Gość gość Anita
Na kilku imprezach firmowych byłam ale ta ostatnia w Amore w Płocku organizowana, bije te wcześniejsze na głowę. Fajnie wszystko zgrane, sala odpowiednio przystosowana, pyszne przekąski, potem piknik. Super spędzony czas.

Gość gość Marta
jeśli to będzie taka impreza jak ostatnia, w Ośrodku Wiktorowo w kujawsko-pomorskim, to ja się piszę. Super spędzony czas, cała załoga świetnie się bawiła. Dobrze wszystko pomyślane, ciekawe zabawy tematyczne. Do tego ognisko nad jeziorem i pycha jedzonko. Cała ekipa super się bawiła, fajnie tak czasem się odstresować :)

Gość gość Agula
super wspominamy imprezę w gospodarstwie agroturystycznym Ballada w Pilicy ; szefowa fajne miejsce znalazła; tak dobrze to dawno się nie bawiliśmy, jedzonko było bardzo smaczne, grill, muzyka i inne atrakcje. Samo miejsce i okolica taka, że tam śmiało można i w wakacje się wybrać.

Gość polka18
Ja bardzo lubię imprezy firmowe, ale tylko jeśli są dobrze i profesjonalnie zorganizowane. Byłam na kilku imprezach i eventach firmowych zorganizowanych przez agencję Lilla House z Łodzi i to było coś wspaniałego! Organizacja na wysokim poziomie, do tego świetni ludzie - na takie imprezy firmowe naprawdę aż chce się chodzić. Jesli macie możliwość to podsuńcie taki pomysł swoim szefom :) https://lheventstudio.com/realizacje/eventy-kreatywne

Gość gość
Przy organizacji imprezy firmowej, najważniejsze jest znalezienie dobrego miejsca. Od siebie mogę wam polecić restaurację www.bukowiecki.pl, która znajduje się w Tuszynie w województwie łódzkim. Są świetnie przygotowani do organizowania imprez okolicznościowych.

Gość gość
Zorganizowanie imprezy firmowej to nie taka łatwa sprawa. Trzeba wynająć odpowiedni lokal, zająć się atrakcjami i cateringiem. Ja podczas organizacji takiego eventu korzystałam z usług firmy www.gbrothers.pl.

Gość Arleta

ja od paru lat organizuję imprezy w mojej firmie i wszystko udaje się doskonale - ekipa jest zorganizowana i zmotywowana, a dodatkowo wszyscy fajnie się integrują. Współpracuję ostatnio z pracownią Artis z Krakowa i jestem zachwycona ich pomysłowością