Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość n o cóż ta ka u roda

dobry krem na twarde pięty?

Polecane posty

Gość gość
NAGIETKOWY KREM DO STÓP HB. Kwestia solidnego podejścia do tematu - skóra nie robi się od razu zdrowa, ale z czasem jest bardziej elastyczna, nie pęka, zyskuje znacznie lepszą kondycję. Nie jest tak, że nagle z niczego zrobi się super, ale stopniowo na pewno będzie coraz lepiej.

Gość gość
Ja do stóp stosuj****lsam rozmarynowy od Hildegard Braukmann. Fajnie nawilża stopy, więc na twarde pięty będzie w sam raz. Od czasu do czasu robię sobie też kąpiel wierzbową do stóp, wtedy to już w ogóle mam takie wygładzone i ładne :)

Gość gość
Maść z witaminą A, kupiona w aptece. Nie znam nic lepszego. W dodatku tania. Polecam.

Ja polecam trzy sprawdzone : - OXEDERMIL, krem na pękające pięty z mocznikiem 30% - maść Dernilan (żółta tubka z zielonymi literami :)) - Lirene, krem do stóp , stop pękającym piętom Najlepsze kremy do stóp zawierają wysokie stężenie mącznika i pamiętajcie, że dłonie z jego wysoka zawartością należy umyć po zastosowaniu dlatego, że mocznik w wysokim stężeniu pomaga stopom a szkodzi dłoniom :).

Gość gość
U mnie dużo dał krem nagietkowy do stóp HB. Akurat tutaj miałam mocną, diametralną odmianę. Pięty w końcu wyglądają normalnie, zdrowo, nie pękają, są dosyć delikatne. Ale oczywiście nad uzyskaniem takiego efektu trzeba popracować. Podstawą jest normalna, codzienna pielęgnacja.

Gość gość
Polecam zdecydowanie nagietkowy krem do stóp HB - mocna zmiana na plus, zdecydowana poprawa, ale rzeczywiście - do uzyskania naprawdę fajnego efektu potrzebne było mnóstwo czasu. Mocno się nad tym napracowałam - teraz wszystko wygląda super. Ale to trzeba solidnie dbać o pielęgnację.

Gość morela

Bardzo fajnie się sprawdza krem podologiczny enilome. Najpierw dobrze zetrzeć zrogowaciały naskórek a potem dużo kremować, piętki będą jak nowe 🙂