Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lodi

Dziecko płacze na spacerach jestem załamana co robić?

Polecane posty

Gość lodi

moje 1,5 miesięczne dziecko placze w nieboglosy na spacerach trace juz siły. co robić? macie jakies pomysły?

Dzieciątko powinno zasnąć przed wyjściem na spacer potem włożyć je do wózka i iść na spacer może przekona się że to nie takie złe albo przywiesić coś kolorowego do budki dziecka.

Gość oijkuigjyhgfytf
nie wychodz

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
moje młodsze też tak miało. Mój sposób? Usypiałam najpierw (często w oknie) i sio na spacer.

Gość plac pigalll
moze mu za cieplo?moj synek tez tak plakal i bardzo dlugo to trwalo,dopiero teraz jak siedzi i wszystko widzi to mu przeszlo,ma 7 miesiecy.

Gość plac pigalll
albo wychodz z dzieckiem wtedy jak jest bardzo zmeczone i wiesz ze zasnie,wiem jakie to jest uciazliwe,ale chyba bedziesz musiala to poprostu przetrwac.

Gość plac pigalll
albo wychodz z dzieckiem wtedy jak jest bardzo zmeczone i wiesz ze zasnie,wiem jakie to jest uciazliwe,ale chyba bedziesz musiala to poprostu przetrwac.

Moja córka też miała takie fazy,że płakała w wózku na spacerach,uspokoajała sie jak ją wyjęłam z wózka, ale zimą to niezbyt dobry pomysł. Wychodź jak jest spiąca- mniej więcej wiesz kiedy ucina sobie dłuższą drzemkę, albo jeśli to możliwe to weranduj przez jakiś czas i...próbuj, próbuj... ;-). My się "męczymy" z placzem po kąpieli podczas wycierania i ubierania.

Moja córka też miała takie fazy,że płakała w wózku na spacerach,uspokoajała sie jak ją wyjęłam z wózka, ale zimą to niezbyt dobry pomysł. Wychodź jak jest spiąca- mniej więcej wiesz kiedy ucina sobie dłuższą drzemkę, albo jeśli to możliwe to weranduj przez jakiś czas i...próbuj, próbuj... ;-). My się "męczymy" z placzem po kąpieli podczas wycierania i ubierania.