Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem czy sprzedac

ile dalybyscie za te sukienke ??

Polecane posty

dwa ostatnie trzeba powiekszyc suknia nie ma zabudowanej gory to bolerko niestety nie mam zdjecia bez bolerka

Gość 150-200zł
ładna ale nie kupiłabym własnie ze względu na pralnie gdyby była wyprana max200zł

suknia jest firmowa ja jestem 1wsza wlascicielka

Gość plastikowaBiedronka
nie wiem ile bym dała najgorsza nie jest ale ten niebieski pasek nie pasuje :P a ile za nią masz zamiar dać?

zasmuciliscie mnie bo suknia zrobila na gosciach ogromne wrazenie wszyscy mowili ze wygladalam w niej jak aniol nawet brat meza ktory mnie nie lubi w pracy kolezanki ktore chca wyjsc za maz zamierzaly ja kupic tylko niestety byla za krotka naprawde dalam za nia swoje 2,5 wyplaty :(

no wlasnie niebieski paske byl najlepszy w tym wszystkim do tego mialam niebiesko granatowe pantofle

Gość kjdkff
szalu nie ma, nie przesadzaj z tym aniolem, poza tym wygldasz jakbys miala 150 w kapeluszu

bo mam 152 :P:P no nic przykro mi ale to wasze zdanie ja tylko pytalam ile byscie za nia daly bo nie zamierzam wywalac kolejnych 300 zl a potem za grosze to sprzedac wole juz ja miec w szafie

Gość kjdkff
jak taka niska jestes,to raczej bedzie ciezko sprzedac, przykro mi, zadluga mozna skrocic, a z krotka juz nic nie zrobisz

tak zdaje sobie z tego sprawe ale mialam buty 11 cm wiec ktos kolo 160 cm moglby ja kupic tak tylko pytalam o cene a czy ktos sie znajdzie to inna sprawa

Gość onka345..
od pasa w dol piekna...naprawde! uwielbiam babcine koronki..ale gora jak z innej bajki..bolerko w ogole nie pasuje i ten pasek tez nic nie daje..

o bolerku mi nie mowice zamowilam rozmia 34 pani na sile wepchenla mi 36 nie moglam nawet zmierzyc byla juz godzina zamkniecia sklepu w domu okazlao sie ze jednak za duze to 36 wiec dzownilam zbey wymienic i sie okazalo ze FIRMA JUZ NIE INSTENIEJ ZAMKNELI SALON w koncu zalozylam to 36 ale recznie zmiejszane :( pozatym koszt wypozyczenia 400 zl a gdybym chciala kupic to 900 niestety innych bolerek nie mieli a na inne salony bylo juz za pozno nie uszyliby w takim tarmiie a takiego malego rozmiaru na stanie nie mieli

o bolerku mi nie mowice zamowilam rozmia 34 pani na sile wepchenla mi 36 nie moglam nawet zmierzyc byla juz godzina zamkniecia sklepu w domu okazlao sie ze jednak za duze to 36 wiec dzownilam zbey wymienic i sie okazalo ze FIRMA JUZ NIE INSTENIEJ ZAMKNELI SALON w koncu zalozylam to 36 ale recznie zmiejszane :( pozatym koszt wypozyczenia 400 zl a gdybym chciala kupic to 900 niestety innych bolerek nie mieli a na inne salony bylo juz za pozno nie uszyliby w takim terminie a takiego malego rozmiaru na stanie nie mieli czesc dziewczyn zamowila sobie biala te wstazke dla mnie akurat za bardzo wszyskto sie zlewalo wolalam niebieska pozatym nie chcialam wygladac jak golab

max 500-600zł jestem akurat na czasie poszukiwania, to skromna prosta suknia, krawcowe sobie biora po 1500zł za nowe z bolerkiem, i to biorą za skomplikowane suknie, przemyśl bo nikt ci wiecej nie da,

no nie wiem gdzie mieszkasz ale jak ja pokazalam ta suknie ( tzn zanim ja kupilam - zdjecie w komorce) kilku krawcowym w moim miescie i wytlumaczylam ze ma byc z koronki to panie mowily 2,5 tys

wiesz bo trzeba szukać róznych krawcowych, no jak ja pojechałam do nowego sącz bo jestem z małopolski, to mi powiedziała jedna 1800zł za samo szycie, plus 1tys za materiał, wysmiałam ja, i pojechałam do innego mniejszego miasta i praktycznie to samo to mi powiedziała krawcowa 1400zł juz z materiałem, a krawcowa sprawdzona bo przymierzałam suknie która ona szyła, wiem orientuje sie w cenach sukien uzywanych bo szukałam dosć intensywnie, i za mniej skomplikowane suknie dziewczyny chcą kilka stów. np powyzej 1tys zł nikt ci nie da,powód dołożyć nie duzo i bedzie nowa, ja na ciebei nie naskakuje czy cos, ale jak komus zalezy żeby sprzedać i mieć miejsce w szafie to sprzeda za 500zł a jak chce wiecej to bedzie siedzieć w szafie i bedzie szarzeć, wiem co piszę bo ostatnie 2miesiace nic nie robie tylko poszukuje sukni, choc mam juz prawie wszystko umyslane to jeszcze przepatruje oferty, bo chcę wydac jak najmniej,

dlatego pytalam na forum ile moglabym za nia dostac bo naprawde nie oplaca mi sie placic 300 zl za czyszczenie a sprzedac za 500 zl o ile w ogole ktos kupi bo jestem niska suknia i tak mnie sporo kosztowala wiec nie bede doplacala kolejnych 300 zl nie wiedziac czy jest sens w takim razie suknie prawdopodobnie zostanie w szafie

tandetna kiczowata. nie dalabym nawet 100 zl. chyba ze w latac 80- 90-tych to pewnie wszystkie laski by sie o nia zabijaly.

tandetna kiczowata. nie dalabym nawet 100 zl. chyba ze w latac 80- 90-tych to pewnie wszystkie laski by sie o nia zabijaly.

KIementynkaAh chyba pomylilas watki

Gość aj tam aj tam nie gadajcie
sukienka bardzo ladna, skromna, mnie sie podoba, ale ja swoj slub juz mialam

Chodź nie lubię na sukienkach tyle koronek i zdobień to ta nawet mi się podoba. Jednak nie za bardzo podoba mi się ten niebieski pasek. Brudnej sukienki bym nie kupiła. A wyczyszczoną za tą by dała MAX 500 zł.

mysle ze wiecej niz 500 zl nikt Ci za nia nie da.. wiec przemysl to czy jest sens ja sprzedawac, nie jest to za bardzo oplacalne..choc i mozesz wystawic za wiecej np. na allegro moze akurat ktos sie trafi i kupi ...

niczego nie pomylilam, weszlam w temat ze strony glownej, a co nie moge? po to sa tematy zeby sie wypowiadac, wiec wypowiedzialam sie.

Gość mnie tez sie podoba niestety
ja tez mialam juz swoj slub i swojej sukienki nie sprzedaje nie ma to jak sentyment

Sprzedaż się opłaca, myślę że za taką sukienkę z 600 - 700 zł dostaniesz, więc Ci się czyszczenie zwróci.