Gość małamimała Napisano Luty 20, 2012 proszę was o opinie i radę, bo ja już straciłam do tego dystans, moje 2 koleżanki, które historię znają pewnie też a więc w skrócie: poznałam pewnego chłopaka na domówce, od wejścia zaiskrzyło, zerwaliśmy się z tej imprezy na romantyczny spacer i od tego momentu widywaliśmy się codziennie, aż do mojego wyjazdu do domu na święta. przez miesiąc kiedy mnie nie było gadaliśmy codziennie przez internet, przyjechałam i... było inaczej. pogadaliśmy, on powiedział, że chce się spotykać i pomimo tego, że ma mnóstwo problemów bardzo mu zależy. minął miesiąc, codziennie był kontakt przez internet jednak z widywaniem gorzej. powiedziałam, że mi takie coś nie odpowiada, pomimo tego, że ja nie potrzebuję, żeby to był stały związek. podczas rozmowy powiedział mi, że on się trochę przestraszył, że niektóre plany układał pode mnie, takie plany życiowe i stwierdził, że tak nie może być, dodatkowo, że bardzo mu się podobam i że mu odpowiadam pod względem charakteru, ale co będzie jak wyjadę itd że on widzi, że ja chce czegoś więcej itd minęł tydzień od spotkania, a on do mnie zagaduje dalej przez internet i tylko to podgrzewa. to jest chłop, który mega mnie kręci fizycznie pomijajac już kwestie charakteru, który mi bardzo odpowiada. będę się z nim wkrótce widzieć i jak dla mnie mogłabym go zjeść ale z jego podejściem on stwierdzi, że tak go chce zatrzymać itp a tak nie jest! on już założył sobie, że nie będzie się angażował i on pierwszego kroku nie wykona...co zrobić jak się z nim zobaczę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach