Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam na forum

Sukienka - ile za nią chcieć????

Polecane posty

Gość pytam na forum

Witam! Chciałabym wystawić do sprzedaży sukienkę.Nie wiem ile za nią zażyczyć a widzę,że pomagacie w tym innym dziewczynom - więc proszę o radę - ile za taką sukienkę?Podoba się wam? Parametry: -zamawiana z Ukrainy -rozmiar 34-36 (Ja mam 162cm) -nałożona raz,uprana. -dla kobiet z małym biustem bo jak widać fajnie go podnosi Nowa kosztowała 2 tys. http://www.voila.pl/482/ady75/?1 http://www.voila.pl/483/s9f60/?1 http://www.voila.pl/485/kij0k/?1

Gość tgtttttaetett
cudna tak z 1500

Gość emporia armanija
nie wiem czy ktokolwiek ja kupi...jest ohydna....

Gość pytam na forum
Rozumiem,że są różne gusta - nie robi mi się przykro - Dlatego,może te osoby którym się podoba mogłyby doradzić czy 1000zł za nią to bedzie duzo?

Gość martyna_90
mi się wogóle nie podoba... ale myslę ze jak cos to 100 zł moze byc troche za duzo...

Gość martyna_90
mialo byc 1000... sorki:P myslę że tak 700 800 zł

Gość mnie tez sie nie podoba
kilka pstow nizej inna dziewczyna zadala to smamo pytanie i sorki ale jej suknia jest duzo ladniejsza a dziewczyny rzucaly ceny 200,300, 500,600, zl

Gość lucjaaa
ohydna?jest bardzo ładna. A Ty EMPORIA pewnie wolisz wór pokutyny?

Gość ojojojojojojol
wrzuc na allegro, wydaje mi sie ze 1000 to w sam raz

Gość pytam na forum
Mi się tamta sukienka nie podoba wcale więc są rożne gusta. Sukienka jest w idealnym stanie więc mniej jak za 500zł jej nie sprzedam

Gość pytam na forum
No właśnie planowałam za 1000zł ją wystawić. Mogę dorzucić buty rozmiar 35-36 też w idealnym stanie.

no ta suknia jest wiecej warta, bo każdy ma swój gust, ja choc bym jej na slub nie kupiła, ale tak blizej 1tys zł powinnaś za nią dostać, ja takie mierzyłam i źle sie w takich czuje choc mi sie podoba taki fason,

Gość hcgvjbnk,j
taka.. festynowa :o cekiny, falbanki z taniego (na oko) materiału. za 2 koła można było kupić o wiele lepszą :O zresztą.. trudno mi uwierzyć, że aż tyle kosztowała, ale może dałaś się naciągnąć

Gość pytam na forum
lucjaaa Dzieki:) Wiesz licze się z tym,że nie dla każdego sukienka się spodoba.Mam jednak nadzieję,że chętna się znajdzie bo szkoda aby suknia leżała w szafie.

Gość pytam na forum
Tyle kosztowała - zachowałam paragon.

autorko a pokaż jakie buty?? bo ja szukam ślubnych, właśnie taki rozmiar, moja rada to wystaw na all od np 800zł licytacja bo z wiem ze ludzie wola bardziej sie o coś bic czyli licytować niz jak jest na kup teraz i jak przepatruję suknie slubne na allegro to widzę ze częściej dziewczyny sprzedaja właśnie poprzez licytację niz na kup teraz i czasem na prawdę za ładne pieniadze

Gość pytam na forum
Ślubniczka 2012 Ok pokarzę buciki ale wstawię je troszkę pózniej bo idę teraz z dzieckiem na spacer:)Zajrzyj proszę później dobrze?

Gość emporia armanija
może masz racje żer wór pokutny byłby dobry :) festynowa- dobre określenie, macie racje o gustach się nie dyskutuje ja przed slubem przez rok zwiedzałam różne salony sukien slubnych i NIGDZIE takich nie widziałam :) wiec szacuneczek za oryginalność ;)

Gość pytam na forum
Ślubniczka 2012 Dzięki za rady - zrobię jak mówisz:)Wystawię od 700zł na licytację. Zawsze lepiej dostać tyle niż żeby sukienka leżała w szafie nieużywana.

Gość pytam na forum
emporia armanija Oryginalna - owszem - wszystkie inne były dość oklepane i co druga panna młoda je kupowała.Nie chciałam być jak każda inna panna młoda.Mi się sukienka podobała - nie musisz teraz całej serii obrazliwych przymiotników wypisywać - nie podoba się to nie - wypowiedziałaś się i tyle.

Gość emporia armanija
ale ja nie napisałam żadnego przymiotnika oprócz ohydna :) wiec nie obrażaj sie tak :) mnie się nie podoba za darmo bym jej nie chciała wiec cięzko mi doradzić ile za nią masz wziąć :) ale przynajmniej sie uśmiałam:)

kurcze takich butów szukam, ile za nie byś chciała?? jezeli nie chcesz pisać na forum to napisz do mnie na malusia.migotka@interia.eu (skasuj spację)

Gość pytam na forum
Słuchaj zrobimy tak: Wyslę ci jutro fotki tych butów.Zdecydujesz czy napewno je chcesz.A duzo za nie nie wezmę zapewniam:)

Gość pytam na forum
To tak koło 10 spodziewaj się fotek z mailem:0Dziś muszę naładowac baterię w aparacie a nie siedze do pozna na kompie także przepraszam,że dopiero jutro:)

Gość pytam na forum
MAila z fotkami:DPisze banialuki:D

Gość tylko odpowiem...
w sumie... widać ze Ukraina...