Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona męskim światem

Dlaczego mężczyznom się podobają tylko wychudzone dziewczyny?

Polecane posty

Gość vif vive
ja uważa m zę rozmiar 36-38 to norma

Gość mi sie wydaje
jestem kobieta,ze przede wszystkim faceci patrza na proporcje,tzn figura.wielkosc kwestia gustu.tzw chudzielce moga tez miec zarys kobiecych ksztaltow.wiadomo jednak,ze im chudsza tym mniejszy.zaden facet nie lubi kobiety bez wziecia i lekkich chociaz troche uwypuklen

Gość magister sam od roku
czemu nie zwracają uwagi na te o bardziej kobiecych kształtach? przecież kobieta musi mieć na czym usiąść i czym oddychać, chude patyczaki są jak mężczyźni tylko, że bez penisów jak nie zwracamy ? włącz myślenie i wyłącz tvn

Gość mi sie wydaje
odstajacy brzuszek za bardzo nie wyglada dobrze

Gość mimimar
Mam 168 cm,53-54 kg,jędrną pupę od biegania :P

Gość .ad.mga
nieprawda...mam 158.jak ważyłam 75 kg po ciaży to mu sie nie podobalo,ale jak schudlam do 45 i nosiłam rozmiar 34 lub 32 to kazał mi przytyc. Najlepszy zloty srodek.trzeba o siebie dbać,ale sie nie glodzic.nic fajnego nie jest w noszeniu ubran dla 6- 8 latkńw i być kosciotrupem

Gość szczupła od dnia poczęcia
niektórzy mają naprawdę siano zamiast mózgu! po cholerę w ogóle dyskutujecie na takie tematy, szczupłe kobiety często chcą przytyć, grubsze im zazdroszczą bo chcą ważyć mniej, i tak w koło macieju ;/ co do mężczyzn to stwierdzam że niektórzy mają wymagania ogromne nie oferując nic w zamian, więc nie ma o czym gadać jeśli chodzi o kobiecą figurę, to nie wszystko jest białe albo czarne, każda kobieta na świecie ma w sobie coś wyjątkowego, gadanie że grubsze mają się odchudzać , a szczupłe przytyć jest bez sensu, bo po co pytam? żeby wszystkie wyglądały jak klony? jest różnorodnie więc jest fajnie ;) a zakompleksione osoby nie mają nic innego do roboty jak tylko wynajdywać w innych wad, żeby sobie humor poprawić nie cierpię jak mi ktoś mówi że jestem za szczupła i mam sobie pojeść, co za debilizm, równie mocno denerwuje mnie jak mężczyźni (a raczej chłopcy) głośno komentują figurę kobiet przy kości, byłam tego świadkiem nie raz i zawsze budzi to niesmak co do biustu - czy kobiety mają większy wpływ na wielkość? nie! to dajcie spokój!!!! weźcie się napijcie, wyśpijcie i zmądrzejcie ;] p.s. po co się rozdrabniać jak i tak każda zmora znajdzie swojego amatora! trzeba tylko wyjść do ludzi, uśmiechnąć się i dobrze bawić miłego dnia wszystkim :)