Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona męskim światem

Dlaczego mężczyznom się podobają tylko wychudzone dziewczyny?

Polecane posty

Gość omgh
a ja widziałem wywiad z nią w którym przyznawała się do anoreksji. Nie zawsze taka była.

tak? no to nie wiem, może mam złe informacje. W każdym razie jest na swiecie dużo kobiet (uwierzcie) które pomimo tego, ze jedzą normalnie i zdrowe też są, nadal są baardzo szczupłe. Wszystko zaleyt od budowy. I takie zdania są krzywdzące, zwłaszcza, dla młodych dziewczyn, które tutaj na pewno wchodzą i czytają takie brednie, a później sie załamują "ooo, jaka ja chuda jestem". Nie trawie takiego generalizowania.

Gość Me imeno nie jes Zenon
36, 38 z naciskiem na 38 to normalne kobiety 40 jest już n agranicy dobrego smaku a 42,44 i więcej to już świnki

Gość gooooooo
wszystko zalezy ile ma kobieta cm wzrostu, jesli ok165 to rozmiar 40 juz za duzo .....mala swinka, ale jesli 175 wzrostu 40 jest ok idealnie...

a ja zawsze miałam krągłości i nie noszę rozmiaru 0, a odkąd spotykam się z facetami to zawsze ktoś na mnie zawieszał oko i nigdy zbyt długo nie byłam sama. Gusta są różne, ale nieprawdą jest, że w większość facetów woli chude kobiety. Media kreują taką modę. A jak spytać zwykłych facetów, to większość wybierzę tą w rozmiarze 38-40, a nie 34. No chyba że pyta się chłopców, to oni jeszcze są ukształtowani, żeby wierzyć we wszystko co zobaczą w tv i necie.

Gość moim skromnym zdaniem .......
dojrzali faceci wolą kobietki w rozmiarze od 38 do 42 . to normalne . 175 wzrostu i 40 kg wagi to ideał? o bosze toż to sama skóra i kości .

Gość gooooooo
napisalam ze 175 wzrostu i 40rozmiar to idealnie , czytaj ze zrozumieniem

a "ideał" i "idealnie", to nie to samo? sama się naucz wyrazac poprawnie:D nie chce mi sie z toba gadac.

ale jesli 175 wzrostu 40 jest ok idealnie... pisz tak , żeby kazdy cię zrozumiał , nie tylko ty sama

moja żona ma 168 cm i wazy 70 kg. i jest mega-zajebiście seksowna .wczesniej byla patyczakiem ( 60 kg jak ją poznałem ) i naprawdę nie wiem co mi się w niej podobało. teraz wygląda o niebo lepiej .

Gość Me imeno nie jes Zenon
Tak sobie tylko wmawiasz - jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma.

Gość i tu się mylisz wpisie wyżej
Ja niestety mimo bycia zawsze szczupłą dziewczyną również przytyłam. Nie wiem czym to było spowodowane bo z tarczyca ok,nie jadłam więcej,ruszałam się tak samo. Może hormony,nie wiem naprawdę. Zauważyłam,że od kiedy przytyłam mój mąż zaczął patrzeć na mnie z większym pożądaniem w oczach,z łóżka by nie wychodził gdyby mógł,tyle chciał seksu. A kiedy powiedziałam na głos,że zaczynam się odchudzać kategorycznie mi tego zabronił.

Gość do samotny
Nic dodac nic ująć,masz rację. Kobieta nie musi byc idealna,musi mieć to coś co przyciąga i niekoniecznie wiąże się to z idealną figurą czy urodą.

Gość abecede efgiehaijot
samotny romantyk nie zastanawia cię czemu jesteś samotny??? może masz wyśrubowane wymagania co do płci przeciwnej???

Gość taka jedna ...................
Napisze z punktu widzenia kobiety kiedy miałam lat 20 nosiłam rozm 36, teraz mam 32 lata nosze 38 i zauwazyłam ze faceci bardziej zwracają na mnie uwagę, mąż mówi że jestem teraz bardziej seksowna, wiec nie pisz że faceci wola patyczaki, faceci lubią szczupłe kobiety ale z krągłościami czyli pupą niezyt małym biustem

Gość Supremus Dux
Ktoś, kto mówi o 40kg przy 175cm wzrostu jako normie, to ma chorą głowę. Psychiatra może pomóc w takich przypadkach. Ciekaw jestem, czemu taka osoba uważa, że to jest idealna waga ? Czy wskazują na to jakieś podręczniki do biologii ? może coś z medycznych, czy innych dietetycznych ?

Gość mozetakmozenie77777777
poniewarz maja ciasne szparki dobrze ribia laske kazdy to wie nie kazdy sie przyzna

Gość i tu się mylisz wpisie wyżej
Tam była mowa o rozmiarze 40 a nie wadze. Sama mam 175 cm i aktualnie noszę rozmiar 40 lub 42,zależy od rozmiarówki. Wcześniej nosiłam 38 i przy moim wzroście oznaczało to zero krągłości. teraz nadal wyglądam szczupło ale biust mam większy i biodra się zaokrągliły. Teraz zdecydowanie częściej słyszę komplementy i widzę na sobie wzrok mężczyzn.

Gość larysssa
Ja mam 170 cm i w dorosłym życiu doświadczyłam wagi od 55 kg do 95 kg. Gdy miałam 55 kg, byłam chuda i mówili mi to wszyscy, sama miałam duże kompleksy. Najlepiej wyglądałam mając ok. 62-65 kg, miałam super tyłek, uda, trochę cyca (nosiłam wtedy rozmiar 38-40). Podobałam się wielu facetom. Mając więcej kg powodzenia już wprawdzie takiego nie miałam (chociaż zdarzały się komplementy), a to właśnie mając 90 kg poznałam swojego przyszłego męża i taką mnie pokochał. Nieskromnie przyznam, że mam piękną buzię i jestem fajną osobą (charakter) :P - jemu najwidoczniej te dodatkowe kg nie przeszkadzały, nigdy nie odczułam żeby się mnie brzydził czy żeby nie chciał seksu. Potem schudłam do 70 kg - nie jestem może najszczuplejsza, ale uważam że wyglądam b. dobrze (noszę rozmiar 40-42).

Gość powiem tak-z racji ciąży
byłam jedną z tych nielicznych które po ciąży schudły-z 62 kg przy 170cm do 53 kg- WYGLĄDAŁAM JAK SZKIELETOR-ZANIK BIUSTU ZAPADNIĘTE KOŚCI POLICZKOWE CHUDE NOGI ,nie jestem brzydka i nigdy nie narzekałam na brak powodzenia ale wtedy faceci jakoś mniej na mnie zawieszali oko,po czasie przytyłam do dawnej wagi-zyskałam okrąglejsze kształty twarz zrobiła się wizualnie młodsza i wydaje mi się że faceci o wiele częściej zerkają,nie mówiąc już o tym ,że mój odetchnął z ulga że ten chudy okres za nim-chudzielców wykreowali projektanci geje-i to jest przyczyna tego cyrku w mediach co nie znaczy że nie chodzą po ziemi fetysze tłuszczu czy kości......ale to skrajność

Gość woda w ustach
a ja mam po prostu felerną budowę :( i mimo, że ważę 60kg, tyłek mam okrągły to biustu praktycznie nie mam :o to już wolę schudnąc i resztę ciała mieć chudą żeby pasowała do "biustu" niż być grubawa i płaska...

Gość gooooooo
miom skromnym .... wyzej w tej wypowiedzi pisalam ze 165 rozmiar 40 to duzo , prosze czytaj anie skracaj.....facet i taki tepy

Gość gooooooo
168 i 70 wagi to swinka jedna , zamknij jej lodowke hahhahah ja mam 175 i waze 69 i czuje sie super ........

Gość ALE ALE....
w niedzielę jechałam p[ociągiem z wrocławia-rzadko mi się to zdarza , zazwyczaj autem się przemieszczam więc obserwowałam z zainteresowaniem. Jechała para- chłopak przystojny,wysportowany widać, fajnie zbudowany. Podrózował z dziewczyną- miała z 175 cm wzrostu i jak nic ważyła ze sto kg. Ale ewidentnie widać było , że gość jest w niej TOTALNIE zakochany,okazywał to na każdym krtoku. Chyba to poważny związek bo oglądali obrączki w gazetce reklamowej. Miłość niejedno ma imię. Az miło było na nich patrzeć:-)

14:01 [zgłoś do usunięcia] bzdury gadasz Ja nie znam zadnego faceta, ktoremu podobaja sie wychudzone dziewczyny,. Mi rowniez podobaja sie kobeity o kobiecych ksztaltach, ze sporym biustem i pupą A to ciekawe bo ja należe do szuplych dziewczyn i często słysze teksty na temat mojej figury.

pozytywne. faceci maja rózne gusta naprawde. Ja jestem szczuplutka moja przyjaciółka jest dosc przy kości. Ona ma swoich adoratorów. namtomiast ja mam swoich i tyle.

Pozytywne opinie zapomniałam dodać. Każdy ma inny gust. Ja należe do drobnych kobiet. Moja przyjaciółka jest babą przy kości. Ja blondynka ona brunetka. Ona ma swoich adoratorów, a ja swoich i tyle. Na świecie jest tylu facetów, że dla każdej sie jakiś znajdzie:P dla rudej, czarnej, małej niskiej, zezowatej!

Gość nobotakk
ameryka- chyba twoje psiapsiolki chwala ;)

nobotak wybacz nie chce być złośliwa, ale o tym ze faceci lubia pełne kształty najczęsciej słyszę własmie od pulchnych kobiet! mam tylko jedna przyjaciółke reszta znajomych to męskie grono. Nie mówie tutaj o przerazliwie chudych dziewczynach. Mówimy tutaj o zdrowym szczupłym ciele. Nie popadajmy w skrajnośći.

Gość vif vive
Ja widzę u boku mężczyzn wiotkie trzcinki u boku panów. na 10 par w 9 partnerki to wiotkie trzcinki. Więc nie oszukujm sie że ktokolwiek zwroci uwage na grubasa rozmiar 42.