Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwyczajna sandra 000

Dlaczego mieszkając w bloku CIĄGLE ktoś mi dzwoni na domofon albo do drzwi?

Polecane posty

Wcześniej mieszkałam w domku i miałam święty spokój. A teraz co chwile, a to odczyty liczników, a to ulotki, a to sąsiad sie pomyli, a to kolędnicy, a to jehowi, a to ziemniaczki ktoś sprzedaje, a to jakiś durny dzieciar dzwoni po wszystkich numerach po kolei. CIĄGLE ktoś coś ode mnie chce, o 14 w niedzile ktoś dzwoni. Poprostu już nie wstaje jak coś dzwoni bo to jakiś obłęd jest. Też tak macie? Nie wiem, może jestem przewrażliwiona, ale czuje jakby ciągle jacyś intruzi zakłócali mój spokój.

ostatnio jak mi dziecior zadzwonił to mu odgryzłam ucho

Gość hehe tez tak mam
bez przerwy ktos, malo tego to nie jest ktos kto chce sie dostac do mnie,ostatnio nie otwieram bo domofon jest zepsuty tzn dzwoni ale ja nei moge nikogo wpuscic i musze zlatywac z drugiego pietra na dol otworzyc i okazuje sie ze ludziom sie nie chce trafic w dobry guzik bo jak ja nie otwieram to dzwoni do innych i jakos do mnei na gore nikt nie trafia.a malolaty ktore idac ze szkoly robia sobie zarty to juz w ogole przeginka.dalam znajomym znac zeby dzwonili w okreslony sposob to przynajmniej wiem kiedy sie fatygowac.

Rozumiem, że Cię wkurzają bachory i pijaki, czy kto tam się myli i dzwoni do Ciebie, ale że wkurzają Cię : -odczyty liczników -ulotki -ziemniaki to jestem zdzwiona, faktycznie jesteś przewrażliwiona. Odczyty liczników i ulotki - przecież oni klucza nie mają , więc muszą do kogoś zadzwonić, by otworzył. Ziemniaki - dużo ludzi je kupuje, w tym ja, bo nie chce mi się tachać ze sklepu do domu, więc wolę od Rolnika. Zresztą ziemniaki dzwonią dzwoneczkiem i dzwonią tak króciutko, więc możesz domyślić się,kto to i nie otwierać.

Gość je tez mieszkam w bloku
przepraszam bardzo, ale sprzedaz ziemniaków w ten sposób jest nielegalna, bo taki kmiotek nie płaci podatków; płaci za to smieszny KRUS, do którego państwo rocznie dokłada 16 mld zł CHyba każdy ma prawo do prywatności i nie musi ciągle wysłuchiwac brzeczenia domofonu. Najlepsza opcją jest umówienie się ze znajomymi, aby dzwonili w okreslony sposób. A jak ktoś zawraca głowę to rzucić jakis tekst,aby mu w piety weszło. Jeżeli unifon dzwoni za głośno to moze wymienić na taki, w którym mozna wyciszyć sygnał lub poprosic o to jakiegos elektronika przypominam też że pod domokrążców czy pracowników spółdzielni podszywają się tez rózni oszuści czy złodzieje

Gość retertww
Też tak miałem, przestałem odbierać i się po jakimś miesiącu uspokoiło.