Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wuwuzetka

podobne doświadzenie

Polecane posty

Gość wuwuzetka

co myślicie jestem z facetem ponad dwa lata jest dobrze , byłam bardzo szczęśliwa ale przypadkowo weszłam na jego czat z fb gdzie zobaczyłam dziwne rozmowy z dziewczyną, gdzie mówi jej że zawrócila mu w glowie, że nie może przestac myśleć , itd. nawet dopuścił sie tego że na pytanie co ja dla niego znacze napisał jej że tylko korzyści przynosze i że nie jestem tego kogo szuka... Mineło kilka miesiecy od tego momentu jesteśmy razem , ale ja nie moge przestac o tym myśleć. Przepraszał za to mówił że tylko tak pisał że to nic nie znaczyło ..ale samo nie wiem na czym stoje tak naprawde juz teraz..jest ze mną, dobra relacja miedzy nami ale ja zrobiłam sie podejrzliwa

Gość gwoli wyjasnienia...
no nie wiem czy po czyms takim moglabym jeszcze facetowi wierzyc. niby slowa to tylko slowa, ale one czasem bardziej bola niz czyny. kolejny facet swinia. niech odejdzie i wtedy szuka tej wlasciwej. jezeli on tak sobie tylko to powiedzial, to znaczy ze tamta dziewczyna nie powinna w to wierzyc (wedlug jego filozofii) to zapytaj go dlaczego ty masz niby wierzyc w jego slowa, moze to co do ciebie mowi, to tez tylko sobie tak mowi.

Gość wuwuzetka
wyjaśniałam wiele razy i powiedział mi że bardzo mnie kocha i jestem jego wybraną

Gość wuwuzetka
ciężkie to dla mnie naprawdę ..bo myśląłm że on czuje to co ja do niego,,ale jeśli takie rzeczy jej pisał to nie moge w to uwierzyći nie wiem co myślećo tym

Gość wuwuzetka
wytłumaczenie że tak sobie pisał , że żarty to były, że trochę wrobiła go w to, że był jej tutorem na uczelni. Dla mnie słabe, a przede wszystkim tłumaczył że nie miałam tego czytać

Gość de.molka
hahaha, no pewnie ze nie mialas tego czytac bo to nie byly slowa dla ciebie. pokrecilas mu moze przez to jego plany.

Gość wuwuzetka
tłumaczył że jest otwarty do ludzi...nic konkretnego...zastanawiam sie czy nie zaciagnąć go do psychologa i wyjaśnimy prawdziwa przyczyne

Gość wuwuzetka
zaprzecza że cokolwiek było między nimi, że ją kłamał, wypiera sie zaprzecza , a przy tym jest agresywny jak poruszam ten temat

to tak jak byś ty wyszła do pracy, on by zaprosił kochankę do was do domu i byś ich złapała w łużku, a on by powiedział że " miało Cię tu nie być " i że to twoja wina że on jest z inną w łuzku :) he he No weź pomyśl co będzie za lat 20 a ty juz będziesz z czwórką dzieci pod pachą i ze świadomościa że dzielisz się facetem z jakąś wywłoką...

nierozważna i dramatyczna ma racje, albo ją przeleciał tylko ty o tym nie wiesz albo przeleciał inną przypadkową beż pisania na czacie

Gość wuwuzetka
czy ktoś może mnnie pocieszyć ? może on dowartościowywał sie tylko nią

Gość wuwuzetka
dlaczego jest ze mną i mówi że chce być na zawsze ze mną? wkurza sie i robi awantury o to