Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adfadfaf

Wznowienie studiów

Polecane posty

Gość adfadfaf

Czy jest tu ktoś kto wznowił studia po skreśleniu? Chodzi mi o sytuację gdy ktoś studiował na jednolitych magisterskich, które wygasły, brakowało mu pracy magisterskiej i wznowił naukę na studiach I stopnia. Powiedzcie gdzie studiujecie i jak dużą różnicę programową mieliście do nadrobienia?

Gość eeeeeeeeeeeeeea.....!
ja tego nie przeszlam,ale znam pare osob co tak zrobilo -tzn np wracali po dziekanace czy erasmusie i juz wpadli w rok nizej - i wiem ze ciezko bo program studiow sie zmienial albo np liczba godzin czy pkt ECTS jakiegos przedmiotu i duuuzo bylo do nadrabiania.. a uczelnia wcale nie pomaga, nie idzie na reke..

Gość adfadfaf
Masz kontakt do tych osób? Jak tak to spytaj jak to było...

Gość eeeeeeeeeeeeeea.....!
Hej ale przeciez to jest idywidualna sprawa kazdej osoby,kierunku,uczelni! Zobacz jakie sa roznice programwe-programy sa z reguly dostepne na stronie wydzialu, popytaj w dziekanacie o procedury...te sa na kazdej uczelni a nawet na kazdym wydziale ciut inne! pogadaj z opiekunek studiow/roku..... Co ci da wiedza o jakims moim znajomym skadstam? to nie bedzie to samo.. Ja Ci mowie jedynie jak generalnie to wyglada...Dostaniesz rozpiske przedmiot extra do nadrobienia i bedziesz musiala latac po wykladowcac i albo zdawac to indywidualnie np ustnie albo chodzic z innym rokiem na zajecia itd itp..a czesc przedmiotow ci moze przepisza... Musisz sie zorientowac u siebie, bo to wyglada ciut inaczej wszedzie.