Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Odźwierny

"Mówisz o pokoju, czy ty nie widzisz, że są tacy, którzy chcą, żebyśmy

Polecane posty

Gość lord stront+
Nie jest rzeczą dziwną, Kayha nim zrobiła solową karierę, obśpiewała w chórkach i nie tylko połowę polskiej produkcji lat 80 i 90

Gość lord stront+
Ale dowaliłem :D http://www.youtube.com/watch?v=enxS811z5aQ Oj nie powiem Ci, w jakich ale w wielu. Zapewne gdzieś ktoś to wynotował. Ona wręcz była nagabywana, przez swoich znajomych, kiedy zacznie śpiewać na własne konto. Tak pamiętam, bo kiedyś, dawno temu, dużo słuchałem Trójki, która w latach 80 i jeszcze 90 skupiała w sobie cały ówczesny świat muzyczny.

Gość lord stront+

Dobry wieczór lord stront+ Nieprzeciętna ta piosenka Siekiery. Teraz Trójki nie da się słuchać.

Gość lord stront+
Hej Ja mam czasem takie nawroty, by znów spróbować Trójki. Potem mi przechodzi. Gdy słuchałem jakiś ponad rok temu, to przynajmniej repertuar muzyczny, był do strawienia, ale słuchałem w pracy i bez szczególnej uwagi, więc jakoś szło. Potem znów mi przeszło. Nie mogę znieść tego całego sformatowania, tego rytmu, że o tej godzinie takie pasmo, o tej takie i co dzień tak samo. Po 19, 20 to radio ma już inny smak, chociaż teraz też nie wiem, bo dawno nie słuchałem. Pamiętasz Nie tylko dla orłów? :D Chciałem znaleźć jakiś fragment w necie ale jakoś nie trafiłem.