Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Odźwierny

"Mówisz o pokoju, czy ty nie widzisz, że są tacy, którzy chcą, żebyśmy

Polecane posty

pozabijali się, żebym ja zabił ciebie, żebyś ty zabiła mnie, żebyśmy żyli w strachu, całe noce i całe dnie, mówisz o miłości, czy ty nie widzisz, że są tacy, którzy chcą, żebyśmy nienawidzili się i mówisz o wolności przecież musisz wiedzieć, że każdy z nas jest niewolnikiem czy tego chcesz, czy nie ,mówię ci że ,mówię ci że, mówię ci że, jedyne wyjście obudzić się "

Gość lawena lawena lawena
a o co dokładniej Ci chodzi ?

lawena lawena lawena Słucham akurat tej piosenki i chciałem się podzielić. Bo tekst wydaje się aktualny. Chyba zawsze będzie aktualny. Taka nasza natura.;)

a kto śpiewa ?

Gość tak sobie pisze na pomarańczow
http://www.youtube.com/watch?v=RBBbNTm5exY Też to lubię;) Tilt Mówie Ci że mówisz o pokoju czy ty nie widzisz, że są tacy, którzy chcą, żebyśmy pozabijali się żeby ja zabił ciebie żebyś ty zabiła mnie żebyśmy żyli w strachu całe noce i całe dnie mówisz o miłości czy ty nie widzisz, że chcą tacy, którzy chcą, żebyśmy nienawidzili się i mówisz o wolności przecież musisz wiedzieć, że każdy z nas jest niewolnikiem czy tego chcesz, czy nie mówię ci, że mówię ci, że mówię ci, że jedyne wyjście to obudzić się

ok posłucham

Gość operated l.t.a.
golec w dupie bolec to spiewa, co za igno-brawo, trzeba propagowac porzadne piesni bo lady zgaga zamula uszy i mozgi.

Posłuchajcie sobie też, młodzieży, innych ciągle aktualnych utworów: Closterkeller - 'W moim kraju" Strachy na lachy - "Żyję w kraju" Kazik - "Jeszcze Polska" :) 🖐️

zakłamana-ja-86 Dobry wieczór. Dziękuję. Miło z Twojej strony. Czy wszystko u Ciebie już dobrze? Staszek Kolasa Dziękuję. Posłucham tak sobie pisze na pomarańczow Lepiej to napisałaś. lawena lawena lawena Co sądzisz? wiesz co Dobry wieczór operated l.t.a. Dobry wieczór

To dorzucę jeszcze pierwszą piosenką, która wywołała zamieszanie w polskim politycznym światku ;) Piersi - "ZChN zbliża się" :classic_cool:

Gość operated l.t.a
Teksty kazika i grabaza powinny byc do interpretacji na maturze. I beda.

zakłamana-ja-86 To dobrze. Naprawdę cieszysz się? Dawno Cię chyba nie było?Też cieszę się, że Cię widzę. Dobrze się czuję. A jak Ty się czujesz?

zakłamana-ja-86 Miło z Twojej strony. Dzięki za piosenki. Tak, jestem. Jesteśmy.

Dobry wieczór sfjoiewfjsiew Przepraszam, ale wolę nie pisać o sobie. Trochę już mam. zakłamana-ja-86 Optymistką jesteś.

Gość lord stront+
Zawsze ta piosenka wydawała mi się jakimś jednym wielkim nieporozumieniem. Nikt kto ma łeb na karku, nie pieprzy o pokoju, bo SI VIS PACEM PARA BELLUM. Nie mam tu na myśli konfliktów zbrojnych, ale w ogóle postawy życiowej. Kto nie jest gotów do konfrontacji, ten zostanie zniszczony. Pokój w praktyce opiera się jedynie na równowadze sił i szczypcie dobrej woli obu lub więcej stron, nigdy odwrotnie.

Mnie ta piosenka wprowadza w dziwny nastrój. WOJNA TO POKÓJ WOLNOŚĆ TO NIEWOLA ;)

Gość lord stront+
IGNORANCJA TO SIŁA :D