Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marakuja877777

Obraził się ???

Polecane posty

Gość Marakuja877777

Mam pytanie..może wiecie z doświadczenia, albo może jakiś facet się wypowie, bo co raz bardziej mi trudno zrozumieć męską psychikę..Mam kolegę, z którym na początku kręciłam i mieliśmy się ku sobie, niestety przez pewne powiązania i koligacje musieliśmy z tego zrezygnować już prawie na samym początku, mamy jednak ze sobą nadal kontakt głównie są to sms-y i gg, bo raczej widywać się nie możemy z powodu przyciągania :P Piszemy jednak normalnie co u nas itd bo świetnie się dogadujemy. Jednak on ostatnio się upił i napisał mi co porabiam, żebym uważała na imprezie i, że brakuje mu mnie .. ja trochę zdziwiona na początku odpisywałam mu normalnie bo wiedziałam, że jest pijany i nie chciałam prowokować dalszej dyskusji przez sms-y sama trochę wypiłam, ale nie aż tak. Następnego dnia specjalnie się do niego odezwałam, żeby mu nie było głupio..i napisałam że chyba się upiliśmy trochę wczoraj i wszystko śmiechem żartem, żeby się nie przejmował itd. No i zmierzając do tego o co mi chodzi to to, że mi nie odpisał..,a to całkiem nie w jego stylu.. nie wiem czy on się obraził i dlaczego, może mu głupio, no ale myślałam że jakoś rozładowałam napiętą atmosferę.. nie wiem czy mam mu napisać "jesteś obrażony" bo zależy mi na jego przyjaźni, ale to też nie w moim stylu, czy po prostu dać mu ochłonąc..przecież to zwykłe pijackie sms-y nie potraktowałam ich jakoś mega serio..

Gość Marakuja877777
niiikt mi nie pomoże ? :)