Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shadeee

Liceum Staszica/Wawa

Polecane posty

Gość shadeee

Czy jest tu ktoś to chodził do tej szkoły bądź wie co nieco o tym liceum?

Gość wierszy noxeli do sosssssa
to ten dla brzydali mat-fizowców i infowców? :O dobre liceum dla brzydkich knypków i zmutowanych loch

Gość lalalalala66
możesz opowiedzieć coś o tej szkole? byłaś uczennicą czy znasz szkołę ze słyszenia?

Gość lalalalala66
proszę, nie oceniaj ludzi po szkole do jakiej chodzą . . .

Gość heblujedeskiiifdd
chodza kujony i dziwadła kujony, ale nie inteligenci nie żadna śmietanka towarzyska

Gość Fajnau32k sjew
jak jestes nietowarzyska, brzydka itp itd to możesz tam iść, ale są dużo lepsze licea może o niższym poziomie nauczania, ale za to można poznać fajnych ludzi

a co chcesz wiedzieć? za moich czasów koncząc to livceum to po 1 prestiż po 2 na każdą uczelnię miałam wstęp wolny bez żadnych egzaminów konczyłam to liceum w 2004r

Gość shadeee
W każdej szkole są wyjątki od reguł :P To, że ktoś chodzi do słabego LO nie oznacza , że jest tępy, tak jak to, że chodzi sie do XIV nie oznacza , że jest się kujonem i dziwadłem :D dziękuję za uwagę;)

z postów wyżej wynika stara prawda - nic nie wiecie ale najwiecej macie do powiedzenia szkole znacie z mitow badz zaslyszanych wypłowiałych historii

Gość lalalalala66
Oliwko - czy ciężko jest w tej szkole? nauczyciele bardzo cisną ? jak dużo czasu średnio trzeba poświęcać na naukę, żeby mieć średnią mniej więcej 4,0 ?

Gość sasad324
tam to same kujony chodza;p

Gość shadeee
ciekawa jestem do jakich 'superanckich' szkół chodziliście krytycy . . . .

Gość shadeee
ciekawa jestem do jakich 'superanckich' szkół chodziliście krytycy . . . .

Gość sasad324
Sowiński :) polecam:)

wiesz osobiście na naukę nie poświęcałam zbyt dużo czasu ponoć poziom wysoki ale ja miło wpsominam te lata w szkole prężnie działa wymiana uczniowska z gruzja i francją - wymiana w roku szkolnym jak i w wakacje ciężko od tej wymiany się uwolnić to duży plus no chyba ze gruzja i francja nie robią na tobie wrażenia ja pochodze z rodziny gdzie ojciec wykladowca mama rownież więc z matematyka i fizyka nie mialam żadnych problemów ciężko określić czy ciężko dużą - ogromną rolę kładą tam na języki i matematykę nauki ścisłe fizykę

Gość mylittle
Krytykują z nudów Ale cóż. Ludzie mają różne priorytety w życiu. Jedni chcą ciągle cisnąć innym, drudzy chcą zdobyć wykształcenie, coś osiągnąć

ja w ostatniej klasie dostalam nagrode i list od starosty mazowieckiego - bylam w 10 najlepszych uczow powiatu nagroda to dysk twardy - ktory sprzedalam na allegro :) ale wiesz liceum to liceum życie życiem

Gość ekspertka od swatania
taka pilna uczennica a skonczyla na kafeterii :classic_cool:

co do uczniów czesto czułam się jak istota z innej planety wowczas przyjsc na lekcje z laptopem to był szczyt snobizmu i nioewiadomo czego a moi koledzy przychodzili mowili niezrozumialym dla mnie jezykiem szczerze to i tak wszyscy porozjezdzali sie po swiecie i ja rownież wiec kontakt utrzymujemy glownie na fb ale nie tesknie za nimi

Gość oIiwka_kontolityna
wyjechałam do Płocka :classic_cool:

Gość Fajnau32k sjns
ja chodziłąm do Wladysława IV

puenta: liceum jak liceum jak chcesz dostać się na dobre studia bez egzaminow wstepnych (czy nadal te egzaminy ostnieja?) to idz czesto bywali tam slynni absolwenci byly spotkania z nimi

Gość oIiwka_kontolityna
myślę że mur berliński nadal istnieje :classic_cool:

Gość nimfA z limana [cool]
jak chcesz dostać się na dobre studia bez egzaminow wstepnych (czy nadal te egzaminy ostnieja?) co ty pierdolisz? :D:D widać skonczyłas "dobre" liceum teraz jest matura a egz wstepne do szkoł artystycznych i tam na bank by suchotników ze staszica nie wpuścili :D

nie wiem jak jst teraz ja skladalam papiery na medyczna i ekonom nie zdawalam zadnych egzaminow a moje kolezanki z innych liceow zdawaly wowczas te egzaminy i dostalam sie i tu i tu i wybralam zakichana fizjoterapie to byl 2004r!

Gość seisella333
jak jesteś gotowa na naukę 24/dobe to poleecam:D