Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amos

Problem z emocjami

Polecane posty

Gość amos

Witam wszystkich. Chciałbym opisac swoja sytuacje. Jestem z dziewczyna juz 2 lata. Nie zawsze było miedzy nami okej ale czulismy sie ze soba dobrze.Dla mnie byla spełnieniem marzen. Mogłbym dla niej wszystko. Jednak od zawsze mielismy problem. Tzn ja miałem. wydaje mi sie że jestem dla niej zbyt surowy. Czesto jej dogaduje. Czepiam się głupot. Jestem strasznie zazdrosny. wydaje mi się że sobie wmawiam i wyolbrzymiam niektore sprawy i nie wiem czy w koncu to czuje czy tylko sobie wmawiam. Często probowalem rozmawiac z nia na temat rzeczy które rzekomo sobie wmawialem i nigdy nie zostałem wsyłuchany moze to dlatego... Czuję sie niepewny w swoim związku. Boje sie ze dziewczyna mnie zostawi. Nie moge jej w stu procentach zaufac. Sam nie potrafie powiedziec dlaczego? Często przez wlasnie moja zazdrosc i wydaje mi sie zbyt duzo agresji dochodzi do kłotni. Czepiam się. Szukam dziury w całym. Chciałbym się zmienic. Tylko Zastanawiam sie czy to jest możliwe i czy to moja wszystko moja wina. Czy wina leży w jakimś sensie z jej strony? Dodam że moja dziewczyna czesto w klotni zachowuje sie tak jakby nie miała do mnie szacunku... jakby jej nie zalezało... napiszcie cos...

Gość nic z tego nie rozumiem
Weź najpierw skorzystaj z pomocy specjalisty zapisz się na jakąś terapię czy coś, dojdź do ładu ze sobą a potem dopiero człowieku wchodź w związki, bo na razie to zawracasz tylko niepotrzebnie dziewczynie gitarę. Sam nie wiesz co jak gdzie dlaczego. Jest jakiś problem, nie ma problemu, sam nie wiesz czy jest. Matko! Strasznie się to czyta, jakbyś był ostro zaburzony :o