Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asiulka27

Jak szybko pozbyć się 10 kg

Polecane posty

Witajcie, mam 27 lat zaraz praca siedząca i ostatnio mało ruchu troszkę odłożyło mi sie tu i tam przy wzroście 168 waże 65 kg ,chcę pozbyc się 10 kg .Od dziś zaczełam ćwiczyć na steperku ale pewnie to za mało POMOCY

Gość ulorbok
dowiesz sie tego na blogu : michalinka.blog.onet.pl zobacz jak ona slchudla dzieki dukanie ;) niedługo ona napisze notke co i jak :D

Gość xyzxyzzz
hej,też musze sie pozbyc z 10kilo ,ale daje sobie 3miesiace na to ,zdrowo i bez głodowania bo już przechodzilam wszystkie chore diety głodowe i teraz juz mowie NIE.zrobisz jak uważasz,ale radze ci podejsc do tego mądrze i z głowa:)

oj nie mam zamiaru się głodować, dieta ,, MNIEJ ŻRYJ,, , mnie dobija to siedzenie w pracy, ale niestety taka praca. Na siłownie z chęcią,ale nie mam na to czasu ;/ podobno dużo wody też pomaga i nie jesc po 18 ?

Gość Darciasz
Wij dużo wody i nie jedz śmieci!!

Gość ja ci pomoge sluchaj
ja pije slim fast pije powtarzam nie tabletki!! 2 x dziennie na sniadanie i kolacje obiad jem normalny. pije tydzien wazylam na poczatku szescdziesiat kilo a teraz mam piecdziesiat siedem. nie jestem glodna koktajle zapychaja to te z seri 3 2 1 tzn 3 przekaski w ciagu dni aowoc np 2 koktajle 1 obiad powodzenia ps planuje pic do kwietnia/ maja chce zrzucic z 1o kilo kupuje to w uk za szesc funtow puszka starcza na szesc dni

mam tyle wzrostu ci ty hehe a waga byla szescdziesiat nie mam klawiatury nuerycznej heh ja daje sobie ok 3 mies na schudniecie

a obiad jaki jesz, gotowane czy normalny , te koktajle to chyba u nas w rossmanach są jeśli dobrze kojarzę :) To się wspieramy i chudniemy do wiosny :)

normalne ale uwierz ze nie zjesz za duzo hehe musze pilnowac zeby w ogole obiad zjesc bo nie czuje glodu nalezy tez pic ode mineralna ok dwo ch litrow-ja tego nie robie bo nie lubie wyprozniam sie 2 razy dziennie ...czasem mi sie poodbija:P w uk kupilam tez 2 puszki podobnego specyfiku w superdrugu ale on tak nie syci po tyg mam duzo mniejszy brzuch wiadomo ze na poczatku traci sie duzo wody ale jestem mile zaskoczona to moja pierwsza dieta

nie wiem jaka masz figure ja gruszki :P ale mialam zawsze piekna talie tu w uk zarcie jest inne i inne nawyki zywieniowe w knajpach tanio to chodze i zre heh daaje temat do obserwowanych nastepnym razem zaczernie nick i bedziemy sie wspierac powodzenia

ahha koktajle te szejki do rozrobienia z mlekiem gotowe w butelkach sa drozsze. puszka z proszkiem ma ok pol kilo. sa rozne smaki ja mam waniliowy.nastepnym razem kupie bananowy

Gość jestem kobieta woda ogniem
ja tez musze schudnac 10 kilo. Przytylam po rzuceniu palenia :-0 codziennie cwicze na steperze, tabata lub 3 minutowe cwiczenia (tzw 3 minutowe odchudzanie - google) i do tego cwiczenia fitness z plyty co drugi dzien. Juz tak super wygladalam po drugiej ciazy :( duzo pracowalam na powrot do formy i tak sie znowu zapaslam jak prosiak :( 176 - 75 kilo wafi :-0 chce zrzucic 10-12 kilo.

kurde jaką ja mam figurę hmmm w sumie przytyło mi się w d... i te boczki , brzuszek troszkę po ciąży, ale chyba mam też gruszkę :P Ja też mykam na dziś DZIĘKUJĘ i do poklikania :)

Witaj, no to się zabieramy wspieramy i chudniemy tak :) ja na zabicie głodu zakupiłam duuużo jabłek i woda i wino murowane w wnętrznościach hehehe ale tak na serio lepiej jakbłko niż kanapka jak już bardzo będzie ssało :)

Gość mikikun.
10 dni głodować

...od jutra biorę się na maxa a teraz uciekam spać, serdecznie dziękuję Wam,że jesteście :)))

jeden koktajl ma ok 23o kcl i nie odczuwam głodu przez ok 4 godziny

Gość jestem kobieta woda ogniem
zaczytalam sie w linku, ktory podala Karolina i powiem wam, ze jutro lece do biedrony po produkty na salatke :D nie bede kurczowo trzymac sie diety tylko mam zamiar robic sobie 3 dni salatkowe w tygodniu. Dziewczyny kupilam sobie cos extraaaa, sprawdzone wiec moge polecic. Masazer do ciala antycellulitowy Solac. Bardzo sceptycznie podchodzilam do tego ustrojstwa ale teraz nie wyobrazam sobie dnia bez masazyku :) masazer ma kilka roznych nakladek w zaleznosci jaka czesc ciala chcemy masowac i jakie chcemy osiagnac efekty (wszystko pisze w instrukcji, wyjasnione jak malemu dziecku). Solac jest dosc drogi bo kosztuje okolo 200 - 230zl. Ja dalam za swoj na allegro 189zl bo byla akurat promocja. Masazer ma rozne stopnie mocy i do tego na zyczenie laser rozbijajacy tkanke tluszczowa. Efekty sa piorunujace. Kogo stac niech kupuje i niech sie przekona.

10 kg? To sobie nogi obetnij :D A na poważnie - MŻ- MNIEJ ŻREĆ! Więcej owoców, zero słodyczy, na talerz nakładajcie sobie POŁOWĘ tego co normalnie jecie i POMAŁU zjadajcie.

no i woda woda woda ja jestem teraz chora :( wypiłam na sniadanie tylko pół szklanki szejka heh postaram sie to dopić bo ledwo 1oo kalorii przyjęłam ta choroba mnie rozłożyła drgawki, bóle kości a lekarz w uk kazał m odpoczywać, brać paracetamol i czekać tydzien matko ja chce do pracy buuuuuuuu ja chce antybiotyk

Fajnie że chcesz się pozbyć 10kg, tylko dlaczego szybko? Akurat w kwestii odchudzania cierpliwość popłaca i lepiej chudnąć wolniej, ale na stałe niż sie bawić w efekty jo-jo. Ja polecam przede wszystkim ruch - działa cuda. Orbitrek, skakanka, hula-hop, spacery, co kto woli.

Gość slegfowhofvnwg
dieta 1000 lub 1200 kcal i cwiczenia-cudów nie ma pamiętaj o tym. ja mam po miesiącu -5kg ciezko bylo ale sie oplacilo i zamierzam dalek to ciagnac bo z czasem robi sie to nawykiem

to się wyleż jak jesteś chora bo jeszcze bardziej się osłabisz, antybiotyk fakt pomaga ale też osłabia, choć ja też wolę go wziąści szybko stanąc na nogi Trzymaj się Kochana

nie tak szybko może nie, ale tak za 3-4 miesiace max 5 chciałabym mieć mniej 10 kg wiecej nie, wieszak nie chcę być