Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asiulka27

Jak szybko pozbyć się 10 kg

Polecane posty

w wolnej chwili mam coś dla Was jak nie macie pomysłu na prezent wejdzie na stronę www.pomyslnaprezent.xx.pl ZAPRASZAM

Gość weeryy
asiulka ja mam ten sam wiek i wzrost co tym, tez malo sie ruszam, a ważę 50 kg...

no to super gratulacje, a bierzesz tabletki anty ? bo one też podobno zatrzymują wodę w organiźmie

Witajcie dziewczyny!!! Czy ja też mogę się przyłączyć?? :) Ważę 60kg a chciałabym schudnąć do 55 ;) mam 162cm wzrostu i 29lat. Już pare miesięcy temu (pod koniec maja) się odchudzałam i udało mi się zrzucić prawie 5kg, ale jak przyszła zima to znowu sie zapasłam :( tłuszcz na brzuchu i oponka,do tego boczki i grubsze uda!!! :/ Od wczoraj powiedziałam sobie dość!!! :) Przede wszystkim będę jadła mniej, duuużo piła wody + herbata zielona no i oczywiście zero słodyczy!!! :) do tego dołącze jakieś ćwiczenia (tak jak poprzednim razem) i myślę że sie uda!! :) Chce znowu wyglądać szczupło bo przecież wiosna niedługo.... :) Mam nadzieje, że topik nie upadnie :/ bede tu zaglądać codziennie kobietki ;) A więc do dzieła, chudniemy i nie tracimy wiary w siebie!!! :)

Aha, zaraz zmienie stopke bo jest NIEAKTUALNA!!! Ile bym dała żeby już na wadze pokazała się z przodu 5 zamiast 6 :(

Tam gdzie piszesz swoją wypowiedź na górze z prawej strony jest "Moje konto" klikasz na to, podajesz swój pseudonim i hasło, logujesz i masz na dole "Sygnatura/stopka" :) Ja na razie nie mam stopki, zważę się jutro rano i dam stopke ;)

...dziekuję dziękuję już mam :) to jak kto ma ochotę tak przy ostatkach na dietę DUKANA ?

Witajcie :) Pewnie myślałyście, że się nie odezwę ;P ale tak jak pisałam będę tu zaglądać codziennie :) Jak na razie to idzie całkiem dobrze ;) od poniedziałku nie jem tłustych potraw, słodyczy, jem więcej owoców, pije herbatke zieloną, zamiast cukru daję słodzik i już 1kilogram poszedł w dół :) ale i tak przede mną jeszcze dużo pracy i wyrzeczeń :/ Asiulka27 ciekawa ta dieta, może też się do niej przyłączę ;) zobaczymy ;) pozdrawiam i życzę powodzenia!!! Musi nam się udać MUSI!!!!!!!! :) :)

Asia666144 i uważaj z tymi owocami, zawierają mnóstwo cukru (fruktozy) i wcale nie muszą pomagać w zrzucaniu kilogramów.

witajcie wczoraj mój facet powiedział ze mam chudsze ręce-ramiona, i mniejszą dupke :P brzuch to wiadomo bo boczki poszły sobie ....i niech nie wracaja :P z ciekawości się zważyłam rano i 55.5 ale nie uaktualniam wagi bo waże sie we wtorki :P widze jak mi sie zmniejszył zołądek i wieczorny koktajl pije z musu na obiad zjadlam 1 pałeczke z kurczaka , troszke ziemniaków i warzywa-brokuły marchew zjadlam 1/3 normalnej porcji a wczesniej juz po godzinie lecialabym po słodkości na słodkie nie mam ochoty powodzenia!!! ps wg mojego planu odchudzania te 55.5 kg zamierzałam osiągnąc dopiero w polowie marca heh

Gość Asiulka 27
Super , ja 2 dzień na dukanie :) trzymajcie kciuki

trzymam trzymam kciuki za Was wszystkie wczoraj pierwszy raz cwiczylam i nie mam zakwasow:P z powodu choroby nie jezdze na rowerze wiec podskakuje chociaz'' pod telewizorem'' :P:P

Gość Asiulka 27
Ja na steperku chodzę , choć podobno przy diecie DUKANA jest to nie wskazane ale póki co nie czuję sie jakoś osłabiona

Ja ci pomoge słuchaj - a co to za koktajl?? Czy u nas też takie są?? :) jeśli tak to podaj prosze jak sie nazywa, chętnie sobie kupie ;) Asiulka 27 - życze powodzenia w diecie, trzymam kciuki i pisz o swoich osiągnięciach :) napisz co jesz i ile? Pozdrawiam wszystkie odchudzające :) ja dzisiaj jak na razie kromka chlebka ciemnego z serkiem puszystym ze szczypiorkiem, plasterkiem salami i pomidorkiem, później 3paluchy kukurydziane (takie chrupki dla dzieci) kawka, herbata zielona i piję wodę :D aha jeszcze była szklanka maślanki :D mniaaaaam!!!! Zaraz przyrządzę sobie obiadek: kawałek fileta z kurczaka na patelni beztłuszczowej oczywiście + sałata ;) Życzę powodzenia :)

Asia666144 - jak na razie 2 dzień :) a jadłam dzis tak : śniadania - twarożek i dwie kawy rozp.z mlekiem bez cukru oczywiscie 2 śniadanie -parówka drobiowa i tuńczyka w sosie własnym obiad - pstrąga w parowarze właśnie robie i to będzie koniec jak zacznie mnie ssac to mam naturalny jogurt.Przy tej diecie można jesc ile się chce ale etap 1 nabiał i baiłe mieso

ooo to super :P mam nadzieję, że ja niedlugę będę miała problem że wszystko bedzie wisiało na mnie 4 dzień na DUKANIE :)

ja ci pomoge słuchaj - napisz proszę co to za koktajl?? Czy jest u nas w Polsce?? podaj jakąś nazwę :)

Asiulka27 a kiedy planujesz się zważyć bo ja jutro :) napiszę o cyferce jaka mi się pokaże jak stanę rano na wagę :D Napisz o swojej jak sie zważysz :) życzę powodzenia!!! herbatka zielona zaprzona..... :) mniam :D

koktajle slim fast kupilam sobie bananowy i toffi kurteczek nie bylo ale mam wyczesane czerwone buciki z new looka i bolerko czerwone cale z marszczonych różyczek buciki ligaaaaaa

ja ci pomoge słuchaj - dzięki za namiary właśnie wybieram się na zakupy więc rozejrzę się za tym koktajlem :) Jak na razie to 1kg mniej!!!! :) Nareszcie zobaczyłam z przodu 5, mam 59kg :) zajrzę później bo musze już iść :D miłego dnia życzę :)

Gość anne marie ....
jedz dużo białka a przedewszystkim też warzywa i owoce a schodniej napewno , zrezygnuj z chleba ziemniaków itd.

Asiulka27 - gratuluję!!! :) po 5 dniach 2,5kg mniej to dużo!! :) ja jak na razie bez większych zmian, zabrałam się za ćwiczenia i zakładam pas masujący na brzuch, może w jakimś stopniu zmniejszy się celulit i te wstrętne boczki :( :( pozdrawiam!!!! :)

Hejka :) Asiulka27 - jak Ci idą kolejne dni na Dukanie? Wytrzymujesz? ja nadal trzymam się swojej diety i codziennie zakładam pas masujący + smaruje brzuch, boczki i uda kremem ;) jutro staję na wage więc zobaczymy.......... pozdrawiam i życzę wytrwałości!!!! :)

witajcie, nio leci leci i waga tez w dół, od osoboty jetem na 2 fazie dukana jem już warzywka więc coraz wiecej do zrobienia pyszności a jak u Was ?

Gość gość
haha jakbym czytała siebie jakiś rok temu! Powiem wam dziewczyny że nic prostszego. Są 3 kluczowe elementy by osiągnąć swój cel, po 1 dieta! po 2 trening po 3 np Slimette (środek odchudzający) Nie ma opcje że jeżeli będziecie trzymać się tych rad to nie schudniecie!!! aa i slimette zamawiałam na http://nutrina.pl/ Buziaczki i powodzenia moje drogie panie!!