Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagódka zapytajka

Czy na Kafeterii są w ogóle osoby z wyższym wykształceniem?

Polecane posty

Gość Tak, magister administracji
:)

Gość eweliniura
som

Gość a ja dyplom schowalam
i sprzatam w bogatych domach 4,5 na raczke

Gość ona czyli ja 24
'a ja dyplom schowalam', gdzie znajdujesz takich ludzi, że tyle płacą za sprzątanie, to w PL?

A no takim cudem, ze studiuje zarzadzanie, a specjalnosc to ZZL. Mogłam wybrac jako specjalizacje bankowosc, ale ze mam kierownicze stanowisko to wzielam ZZL, a bankowosc teraz robie jako magisterskie

Gość heheheh
Moim zdaniem osoby wykształcone stanowią tu większość, bo niby skąd tu tyle lizusostwa do PO, nienawiści do Kościoła, niemoralności, wyśmiewania ludzi o konserwatywnych poglądach i tematów, o których inteligenci tylko rozmawiać potrafią? W ogóle fora internetowe i wszelkie portale opanowane są przez osoby wykształcone i zamożniejsze. Robol pracujący za grosze u prywaciarza nie ma czasu na siedzenie na forach internetowych!

Gość kobieta ze sporym biustem
ja mam wyższe mgr i jestem za PiS :D

Gość 666 vel móżdżek aka bolibrzuch
WYKSZTAŁCENIE MA SIĘ NAJNIŻSZE ALBO NAJWYŻSZE! POLSKIE FORA TO DNO! PUT YOUR DICK IN THE WAX AND PAY THE LAST TAX! WHAT A FUCK? PUSSY AND CRACK! NINA, JACK, LUKAS AND DAVE... SITTING DRUNK ON MY GRAVE! DRUGGED GUYS WHITHOUT EYES! SO FAT AND LAZY WITH PAPERS OF CRAZY!

Ja mam wyższe wyksztalcenie i wcale nie wstydze sie swojej wiary. Jestem katoliczkom i dobrze mi z tym. A durniami mozna nazwac osoby, ktore przez kilku głupich księży odchodza od Kosciola, zaczynaja go nienawidzić. Ogłąszaja sie dumnie ateistami...

Gość tusktochujicałaplatformateż
Modlitwa fanatycznego wyznawcy PO: ''Kłaniamy sie tobie o tusku i błogosławimy ciebie, żeś przez rządy swe kraj rozkurwić raczył'' Dla wielu mieszkańców Polski tusk i całe PO z palikotem i SLD razem wziętymi to nadal bóstwo za które w ogień wskoczą! Ten kraj to Afryka!