Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mario100

Czy jest tutaj Ktoś z Nowego Sącza?

Polecane posty

piszę esej o dyktacie ideii, formy i mocy a później idę sie uczyć na egzamin z filozofii który juz jest jutro :(

po pierwsze uśmiechnij się :) po drugie może coś pomóc z esejem? po trecie zdasz na pewno :)

bo będe po zajęciach z jadzia staniszkis oraz będę po egzaminie z filozofii ;p a teraz uciekam sie kąpać bo jutro tylko 11 godzin na uczelni ;/

Ana wierzę, że egzaminy pójdą bardzo gładko, miło i przyjemnie, tego Ci życzę z całego serca...

Mario nie do końca :( bo czekają mnie jeszcze 3 egz :( ale wiesz co :D dzisiaj miałam zajęcia z Twoim kolegą Marcinkiem Pe. :D i sie skupić nie mogłam za basz ;p

to już od pierwszych zajęć na pierwszym roku :D ale dzisiaj wybitnie nie mogłam się skupić :D takie myśli różne miałam :D przez co koleżanki się ze mnie śmiały ;p

Ana myślami też można grzeszyć z tą tylko jedną różnicą, że nikogo się nie krzywdzi...

wiem Mariuszuuu :) dlatego nikogo nie krzywdziłam ;) a przynajmniej się odstresowałam przed egzaminem :) a tak konkretnie to w sobotę odreaguję ten stres dzisiejszy ;)

Ana sorki ale ja nie mam siły dzisiaj pisać, muszę odespać ten wyjazd do Chełma...

ciesze się Aniu że zdałaś :) nic tylko teraz eseje zacznij pisać ;P

levi no udalo sie ;-) a teraz. czeka mnie stworzenie slownika z parlamentu-sejm i senat :-( i analiza transparentow kibicow :-P. ale to juz lajt ;-)

szkoda że w moim przypadku nie ;] no ale nie można mieć wszystkiego ;)