Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahahahahah

a ja byłam na studniówce w gotyckiej sukni

Polecane posty

Gość hahahahahah

i gotyckim makijazu i wygladałam jak jakas zła królewna i było fajne, wzbudziłam ferment :D

Gość BerobotnyZadupiasty
fajnie :>

Gość hahahahahah
może ta 500-letnia suknia trochę śmierdziała (stąd ten ferment)? No i te gotyckie pajęczyny.

Gość hahahahahah
wypowiedź z 22:15 to podszyw, zapomniałam dodać, że wzbudzenie fermentu mogło się wiązać również z tym, że używam bardzo dobrych aczkolwiek nietypowych perfum. po prostu się nie myję, to najlepsze perfumy, naturalne :) ale to mogą zrozumieć tylko osoby należące do subkultury gotyckiej :)

Gość hahahahahah
mam twarz w cętki i okrągłą niczym rozeta, pod mym sklepieniem wieje przejmujący wiatr, lubię, gdy ktoś zachodzi mnie od krużganków i w dodatku na każdej imprezie tańczę danse macabre.

Gość hahahahahah
ostatnio jak chciałam pocałować chłopaka to zemdlał. jak myślicie dlaczego? czy to może być spowodowane zapachem krwi z moich ust?( muszę pić codziennie bo jestem wampirem, taki mój los) pewna osoba(już nie żyje) zasugerowała mi, że po prostu nie myję zębów, ale to niemożliwe bo myłam całkiem niedawno, zdaje się że jakoś na początku roku 2011...

Gość hahahahahah
gdy rozłożyłam nogi strzeliste niczym pilastry, po pokoju zaczęły szybować nietoperze. Ich pisk jak również gniazdo wydawały się niepokoić ukochanego.

Gość hjkhjk
ja byłam na maturze w bluzce vadera ;p

Gość hahahahahah
w bluzce z wiadera? Chyba z wiadra.