Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OlaxD84

Nudności a wesele

Polecane posty

Gość OlaxD84

Hej. Od dwóch lat mam ciągłe mdłości, wymioty i nudności. Codziennie to samo. Lekarze twierdzą ze jestem chora. Na zwalczenie tych dolegliwości biorę silne proszki nasenne które zalecił mi lekarz. W maju mam własny ślub i wesele i kompletnie nie wiem co zrobić aby ten dzien przetrwac bez żadnych proszków usypiających,dobrze sie bawiąc i przede wszystkim czuc się dobrze ! pomóżcie mi bo kompletnie nie wiem co zrobić !

Gość OlaxD84
Byłam już u tylu lekarzy, że nie potrafiłabym wszystkich zliczyć, miałam tyle samo badań robionych i nic... kompletnie nic...

Gość eM_P
Na nic

Gość coś sciemniasz autorko
z takim schorzeniem od 2 lat funkcjonujesz? Masz jeszcze ochotę na ślubnym kobiercu stanąć? A co na to Twój przyszły mąż. Choroba nierozpoznana - czy masz prawo inna osobę świadomie w swoje problemy wciągać?

Gość eM_P
Tak, z tak z takim schorzeniem funkcjonuje 2 lata. Mam ochotę stanąć na ślubnym kobiercu bo kocham swojego narzeczonego i uważam, że nie ma żadnych przeciwwskazań żebym tego nie robiła. A mój przyszły mąż uważa, że to nie ma żadnego znaczenia dla niego. Zawsze jest przy mnie kiedy jego potrzebuje, zawsze jest ze mną u wszystkich lekarzy. Mieszkamy ze sobą od 5 lat i przez te dwa ostatnie lata nic się nie zmieniło. Ja nikogo nie wciągam w swoje problemy. Uważasz, że człowiek który choruje nie powinien zawierać związku małżeńskiego bo obciąża tym swojego parter? Mój parter jest świadomy tego, że w trakcie ślubu wypowie słowa że będzie ze mną ''w zdrowiu i chorobie''. Wiec nie wiem czemu tak wywnioskowałaś