Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niachniaczek

kto sie dzis ze mna browarka napije?

Polecane posty

takich to juz chyba nie ma moj mnie nosil na rekach ale jak jeszcze razem nie bylismy a teraz jest zupelnie inaczej jedna starsza kobieta mi powtarza ze dobrze jest przezyc swoje zeby pozniej wiedziec jak postepowac w zyciu dalej i zeby nie dokonywac po raz kolejny decyzji ktore sa gowno warte

mloda jestes napewno jeszcze kogos znajdziesz :) w sumie jak sie patrzy na to wszystko to ciezko dzisiaj w milosc wierzyc

Gość Pijemy
HEhe , tylko nie umiem żyć bez faceta , jak kogos poznaje odrazu se nadzieje robie , a potem załamka , poprostu juz na siłe chce z kimś byc , chyba to jest chorę bo z tam tym jeszcze się nie porzegnałam ,I chce poznawac i poznawać

Gość Pijemy
No włąśnie chce i tym też się boję że znów zraniona będę

no niestety to takie przejebane jest czlowiek jednoczesnie chce a jednak sie boi przez to prawie moj obecny zwiazek sie rozpadl

Gość Pijemy
Niech kurna w końcu oni nam się poświęcają , a nie my im całe życie i nic w zamian !!! No kurna Ile można do djabła

Gość Pijemy
No z Psychopata nie hehe , ale człowiek który chyba jest chory na głowe ostro to tak , szkoda gadać , Jestem już teraz w prawie dobrej myśli hehe i mam przestać se wkręcać :P

a kto odszedl on czy ty?ja zylam z psychopata i nawet najgorszemu wrogowi takiego zycia nie zycze dobrze ze moje zycie sie ustabilizowalo choc i tak jest chujowo :O

Gość Piemy
To jest skomplikowane , On z nudów żebym mnie postraszyć żebym sprawdzic Me uczucia , złożył ppapier rozwodowy , Przestałam do niego się odzywać , choc do mnie pisał i prosił o spodkanie , ja powiedziałam Dosyc , nie wiem jak ale sie przemęcze