Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niachniaczek

kto sie dzis ze mna browarka napije?

Polecane posty

Niach wiem, że sytuacja nie jest ciekawa, ale poki co nie jest az tak źle, choćby dlatego, ze między Wami jest lepiej. zobaczymy co dalej będzie. zaraz poszukam ebooka.

Gość Pijemy
A jak Mam ochote na sex to ta książka na pewno mi nie pomoże , hehehe Pije już :PP

w sumie nie jest zle ale nie wiadomo co bedzie dalej tak bardzo liczylam na to ze sie zobaczymy i bede mogla z nim pogada ale niestety sie nie udalo ale niestety przez to ja chyba znow zaczelam sie oddalac

dzieki vodka jutro napewno sobie pobiore na kompa tez mam ochote sie pobzykac ale gowno z tego :O takiego postu to ja jeszcze nie mialam

kilka lat temu czytałam ebooka "Sens życia" aleksandra łamka, też bardzo ciekawe i napisane w prosty i dość zabawny sposób, także polecam.

Gość orange orangee
facet, zdrada, rozstanie - dlatego mam dola. Ale coz zycie toczy sie dalej i trzeba dac sobie rade.

haha ale baby napalone. chyab jestem wyjątkiem dzisiaj.. :P

tez sobie jutro napewno poszukam bo na kom to nie ma sensu sciagac moze to przez te wariujace hormony mam taka depresje?nie ukrywam dzis mi sie bardzo chce :O jak dlugo nie jestes juz z facetem?

Gość Pijemy
Włączamy Skype :P A co??!!! :P No kurdę faceci kto ich rozkminie , a bez nich to dupa , Wyłaczyć mózg Na tych Miast !!!:P Mamy pozytywny kolektyw , Oby tak dalej

Gość Pijemy
Vodka - ja jestem chętna hahahahaha A Co ??

o kurwa to przejebane jak zdradzil :O jak dlugo byliscie razem? Uwiez vodka ja dzis bardzo napalona jestem ciezko sie przyzwyczic tym bardziej jak mialo sie to jeszcze nie dawno na codzien a teraz taki post :O

Gość Pijemy
Jak Pytasz o mnie to 2 miesiące , A bylismy razem 2,6 roku Także hahah Grubo jest , jestem szalona , ale bez miłośći nie ma seksu , choć nie raz w pracy jak widze Ciacho , to Cenzurne myśli do głowy :PP

ja nie mam mozliwosci na skype wejsc bo z kom pisze ale jutro mozna z tym ze mam ograniczenie na neta do 24

planuje juz kilka lat wykonać sobie taki skok i nastawiam się psychicznie :D pomińmy fakt, iż wyjście na wyższą drabinę sprawia mi już problem.. :classic_cool: Niach wierzę.. ja sama bym bez mojego tyle nie wytrzymała..

Gość Pijemy
Ciesze się że nie jestem sama z Takimi Myślami :P

hehehe ja to dopiero ponad miesiac bez w sumie w tym roku raz sie bzykalam moze dwa a wczesniej moj byl w pl na swietach na 3 tygodnie ponad :O a wczesniej bylo co tydzien od sierpnia w wczesniej zylam z facetem i bylo bardzo czesto :O

Gość Pijemy
No ja Byłam Mężatką , ale na szczęście tego związku już nie ma Teraz jeszcze kilka kieliszków i za czne narzekać HAHAHAHAHAA

Gość Pijemy
Ale dal pozytywnego Myslenia , to mam 23 latka , nie mam dzieci , Także mama nadzieje kolorowe życie na mnie czeka , Tylko oby moje myśli mnie nie zniszczyłu i wkręty

ja tam Wam zazdroszczę, ze macie się czego napić.. ja w sobote dopiero planuje nadrobić zaległości..

Gość orange orangee
dowiedzialam sie kilka dni temu, a najgorsze jest to ze gdyby on jeszcze zalowal... a on nie, jest zimny i wyrachowany

Gość Pijemy
Powiem Ci szczerze , To jest normalne- Oni mają dwie twarzy i włąśnie tą drugą twarz pokazują w tedy kiedy na mniej się tego spodziewamy , ja juz niczego się nie dziwie

Gość Pijemy
No dla czegoś Cicho się zrobiło , Dawać bardziej skomplikowany Temat :P

znikam Towarzysze i dobrej nocy życzę :D coś mi się też zaczął psuć nastrój :P

o kurcze a dluga mezatka bylas?dobrze ze dzieci nie macie ja bylam tylko zareczona dobrze ze do slobu nie doszlo

Gość Pijemy
No 1,6 roku , wiesz , Teraz se uświadamiam co przeżyłam , może to nie jest wiele ale przeżycie to zapamiętam na całe życie , nie doceniona nie odwzajemniona . Czekam włąśnie na rozprawe , wprawie o swoim byłym zapomniałam i chce nowy związek , ale boje się że będę odstraszać i że niby ni kogo nie znajde, bo juz brakuje mi na maks jakiegos porządnego który na rękach mnie nosic będzie

Gość Pijemy
Ma nastrój się nie psuć , po to my isteśmy żeby se pomoć choć w takiej nocnej rozmowie :P