Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona zaskoczona

Dlaczego mój mąż nie potrafi oddzielić seksu od uczuć?

Polecane posty

Gość żona zaskoczona

Spotkałam ostatnio świetnego fizycznie faceta i zaproponowałam mężowi trójkąt z nim. On że nie ma mowy. Dziwi mnie to, bo zawsze się mówi, że mężczyźni rozumieją, że seks to tylko seks, a uczucie to uczucie. Dlaczego mój mąż jest inny i nie chce eksperymentować?

Gość xxxemka
zaproponuj 2kobiete, obiecuje, bedziesz mniej zaskoczona;D

Gość żona zaskoczona
A po co druga kobieta jak on czasem nawet mi jednej nie daje rady dać orgazmu? Chciałam wreszcie coś miłego dla siebie.

Gość szatyn
Może zacznij od pięknej atrakcyjnej kobiety w trójkącie

Gość xxxemka
facet to facet przez trojkat pojmuje siebie i 2kobiety, 2facet to dla niego gejostwo nie trojkat.... to moze rogi?

Gość ile to już
no ja sobie jakoś nie mogę wyobrazić, ze inny facet rucha moja kobietę, przy mnie i może jeszcze czerpie z tego przyjemność. Myslę, że mógłbym przeleć w ten sposób jakąs sukę z rynsztoka ale nigdy nie pozwoliłbym na trójkąta (nawet gdyby ta 3 była kobieta)

Gość żona zaskoczona
Nie jest to gejowstwo, bo faceci w trójkącie zwykle zajmują się tylko kobietą, a nie sobą. Za to przy tych trójkątach z dwiema kobietami facet sobie nie radzi i kobiety muszą się same zaspakajać. Tutaj jest dopiero lesbijstwo. Nie mam zamiaru zajmować się kobietą jak on wymięknie, bo nie jestem lesbą. On facetowi na pewno nie będzie musiał pomagać w dojściu.

Gość żona zaskoczona
Chciałam być wreszcie porządnie wypieszczona, żeby było więcej seksu niż mi potrzeba, a tu nici z tego...

Gość szatyn
xxxemka dobrze Ci radzi

Gość żona zaskoczona
Ale właśnie nie chciałam go zdradzać i dlatego wpadłam na taki pomysł.

Gość xxxemka
ej facet Ty na serio bys nie wziol 2laski za pelnym przyzwoleniem? szczeka mi opadla;D... a wracajac do tematu to oni sa terytorialni, normalny facet nie podzieli sie z innym swoja zdobycza, jeszcze nie majac z tego zadnych kozysci dla siebie... czyli wszystko z nim ok... wytrenuj chlopaka

Gość żona zaskoczona
Jak to wszystko ok. Zawsze słyszałam, że mężczyzna doskonale wie, że seks to nie muszą być uczucia. Moim zdaniem on jest jakiś inny skoro tego nie rozumie.

Gość xxxemka
szatyn bo ja dziewcze przy facetach wychowane...;D

Gość żona zaskoczona
"Do napisania tego tekstu skłonił mnie przypadek moich znajomych.Michał nakłonił swoją żonę Lidię na trójkątny układ z dziewczyną na którą od dawna miał ochotę, w trakcie zajmował się głównie tą trzecią zapominając o żonie niemal zupełnie już w trakcie Lidia wiedziała, że była piątym kołem u wozu, że tak naprawdę pozwoliła mężowi na zdradę, choć technicznie do zdrady nie doszło." No właśnie. Facet nie daje zwykle rady dwóm kobietom. Jedna zostaje niedopieszczona. O tym pisałam. Tylko jak w trójkącie są lesby to może się udać. Ale kobieta jest w stanie fizycznie zaspokoić dwóch mężczyzn tak, żeby oboje byli zadowoleni. Wynika to z innej budowy ciała.

Gość xxxemka
kochana. na bank z nim ok pod wzgledem psychicznym, oddzielaja, ale jesli chodzi o 2kobiete;D... ja bym sie raczej zastanawaila czemu nie ma ambicji na zadowolenie w pelni swojej kobiety tak zeby innego nie potrzebowala

Gość ile to już
miałem nawet kiedyś okazje na trójkąta (moja lady i jej najlepsza koleżanka) obie konkretnie wypiły i tak jakoś samo się potoczyło, że obie wypięły mi się na pieska (oczywiście bez majtek były :) i może gdyby nie zaczęły się wtedy lizać (jakoś mnie to obrzydziło - ta jej koleżanka to niezły lachociąg i pewnie stąd to obrzydzenie) no i do niczego nie doszło, uspokoiłem je :) w sumie gdybym był pijany doszłoby do czegoś więcej ale dzisiaj nie żałuje. choć nie ukrywam, ze jeszcze kilkukrotnie myślałem później o tym jakby to było gdyby jednak :)

Gość żona zaskoczona
xxxemka jesteś kobietą i dlatego piszesz z kobiecego punktu widzenia. Mężczyzna inaczej patrzy na seks i jest to udowodnione. Dla niego seks to tylko seks. Tylko to mój jest jakiś inny.

Gość ile to już
ten Twój wcale nie jest inny. to Ty jesteś jakaś pojebana :)

Gość odpowiedz na Twoje pytanie
czytaj dalej, tam jest rowniez o tym, ze o trojkat latwiej u singli, osob poznanych przygodnie. W zwiazku to moze wiecej komplikowac, niz to sie poczatkowo wydaje. Zwlaszcza, gdy maz zobaczy, ze Ci z tym drugim dobrze, moze lepiej niz z nim? Dla niego to bedzie zdrada. W dodatku na jego oczach. Zwiazek moze sie posypac po takim eksperymencie....naprawde chcesz ryzykowac, skoro maz sie nie zgadza?

Gość xxxemka
o patrz facet sie pojawil... brunet tlumacz na meska spychike czemu nie 2facet a 2kobieta tak skoro 2nie da rady;p

Gość szatyn
ile to już szybko zamkną bym oczy poszedł bym w wir

Gość xxxemka
sorry napisalam jak baba;D dlaczego mezczyzna kiedy mowa o trojkacie zgodzi sie na 2 kobiete a na 2 mezczyzne nie, majac swiadomosc ze sam jednej nie daje rady.

Gość szatyn
Zrozum że on Cię kocha chcę mieć tylko dla siebie nie chce się Tobą dzielić dlatego nie zgodził się

Gość żona zaskoczona
Ja nie widzę problemu w kobiecie. Wiem, że to tylko seks bez emocji, ale chciałam żeby to mi było dobrze. Spróbuję jeszcze inaczej. Zapytam go się czy nie zgodziłby się na parkę. Ja z tym facetem, którego poznałam, a on z jakąś inną kobietą i chyba każdy będzie zadowolony. Co myślicie o takiej konfiguracji? Nie musi to być przecież trójkąt. Może ten jeden facet wystarczy, żeby zrobić mi dobrze, a i odmiana będzie.

Gość xxxemka
ile to juz oczy szeroko zamkniete i mialbys ciekawsze wspomnienia niz co by bylo gdyby, ale i tak Cie zainteresowaly, juz myslalam ze jakis calkiem wycofany