Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona zaskoczona

Dlaczego mój mąż nie potrafi oddzielić seksu od uczuć?

Polecane posty

Gość żona zaskoczona
brunecik.... a tak, żebyś ty być miał inną kobietę, a twoja kobieta innego faceta byś chciał?

Gość żona zaskoczona
A jakie znaczenie ma mój wiek do tej sytuacji?

Gość xxxemka
wynajmijcie 2pokoje;D i problem z bani

Gość odpowiedz na Twoje pytanie
Ty chyba nie rozumiesz z kim zyjesz... I ze taki eksces moze Cie kosztowac malzenstwo... Dla Twojego partnera to nie bedzie chwila przyjemnosci, a zdrada. Nie sadze by wymiana partnerow miala tu cos do rzeczy. Skoro chce Cie na wylacznosc i sam to samo Ci daje..?

Gość żona zaskoczona
xxxemka taki pomysł bardziej ci się podoba niż pierwszy? Też chciałabyś tak spróbować?

Gość xxxemka
ja ci powiem ze jak mialabym tak kombinowac to po prostu wmontowalabym mu rogi... tak na moja logike... i tak jestes zdeterminowana to zrobic, a czego oczy nie widza... . kwestia tez taka ze gdyby byli chetni do wymiany partnerow, to robiliby takie ustawki zamiast zdradzac. wolalabym byc zdradzona niz ustawiona z kims dla czyjejs satysfakcji. moj brat na pytanie czemu nie uznaja innych facetow odpowiada nam wyczerpujaco "nie bo nie";D

Gość żona zaskoczona
A po co ci ta wiedza? I tak nawet jak mnie znasz to mnie nie zidentyfikujesz tylko na podstawie tego, że będziesz znał wiek.

kobieto kobieto ja nie chce Cie identyfikowac bo nie jest mi to do niczego potrzebne poprostu chcialbym wiedziec ile masz lat....

Gość żona zaskoczona
xxxemka ale wielu ludzi tak robi i nie mają z tym problemu. Są mężczyźni, którzy się godzą na takie zamiany. Swingowanie i trójkąty to nie jest jakaś nowość. Ale może masz rację i jak kombinować to lepiej po kryjomu. Szczególnie jak ma się faceta z takim podejściem jak mój mąż. Tylko, że chciałam być uczciwa.

Gość xxxemka
wiec co Ci zalezy podac ten wiek, a moze chlopak sie zna i wie ze to kryzys denego wieku;D

Gość xxxemka
ej mam pomysl;D bierz sie za bruneta, jak widzisz wytrwaly facet, a Tobie tego trzeba;D

Gość żona zaskoczona
Jestem koło 30-stki. Nie sądzę, żebym już przechodziła kryzys.

Gość szatyn
żona zaskoczona jest napalona na innego faceta

Gość odpowiedz na Twoje pytanie
swingowanie to nie nowosc, ale to nie oznacza, ze jest dla wszystkich. Skoro Twoj facet nie wyraza na to ochoty, to nie ma sensu go przekonywac, bo...Ty pragniesz innego. jesli masz ochote zdradzic meza, to to po prostu zrob i miej odwage wziac wine na siebie. A nie wciagaj go w gierki "kochanie, zabawmy sie, zobacz jaka to frajda". Bo potem bedziesz sie dziwic, gdy w klotni nazwie Cie dziwka. Przeciez bzykalas sie z innym za jego przyzwoleniem, to co on teraz wygaduje?" :P

Gość żona zaskoczona
Szatyn to prawda. Już mam kandydata, tylko zgody męża brak.

Gość żona zaskoczona
Mam, ale nie będę podawać. Tym bardziej, że już mam z kim to zrobić i nikogo nowego wyszukiwać nie muszę.

Gość żona zaskoczona
Chyba, że jednak zacznę zdradzać i trójkąt będzie, ale bez męża. Trochę źle się czuję z myślą, że mam zdradzić. Wolałabym jakby mąż się zgodził.

Gość xxxemka
szatyn-jestes spostrzegawczy;D laska skoro sobie wymyslilas ze to zrobisz to i tak zrobisz;) he he zgoda... daj mu karnet na jednorazowa zdrade i wykorzystaj swoj;D , albo daj mu szanse i poinformuj ze musi sie bardziej starac... moze Cie zdziwi

Gość xxxemka
ale masz jednego, brunet bedzie ten 2... i plan czesciowo zrealizowany z pominieciem pewnego alementu ale zawsze tzreba miec paln awaryjny;D

Gość żona zaskoczona
xxxemka jak seks będzie za jego zgodą to nie postrzegam tego jako zdrady.

Gość ile to już
ja pierdolę... i jak tu mieć szacunek do kobiet... mam juz kandydata? pewnie psa? suka powinna miec psa :) najlepiej pochwal sie nim męzowi. mam nadzieję, ze po wszystkim twój mąż konkretnie kopnie cie w dupę i znajdzie sobie normalną kobietę, nie taka niedoruchaną sucz jak ty.

Gość xxxemka
czyli ogranicza Cie juz tylko Twoja psychika, a sama siebie i swoje reakcje znasz najlepiej... jesli jak pisalas umiesz to oddzielic bedziesz zadowolona, jak nie, deprecha gwarantowana;/

Gość żona zaskoczona
ile to już - Nie przesadzaj. Szacunek zdobywa się na innych polach życia, a nie poprzez łóżko.

Gość xxxemka
ile to juz... jak to jest ze faceci zdradzaja i mowi sie ze u nich to normalne... a kobiety ktore zdradzaja to suki... to czemu zdradzacie z sukami?niestety ale to psychologia, ludzie z natury sa zaprogramowani na poligamie