Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczecinianka30

od kiedy elektroniczna rekrutacja do przedszkola

Polecane posty

Gość szczecinianka30

chcialabym zlozyc dokumenty aby synek od wrzesnia rozpoczął edukację w przedszkolu w szczecinie, nie mogę znaleźć zadnych informacji od kiedy rozpocznie sie rekrutacja, jakie dokumenty musze przygotowac i jak to w ogole wyglada, w um nikt nie odbiera telefonów, niby sekretarka przelacza ale od kilku dni nikt nie odbiera;-( Czy jest mama za szczecina, która mi co nie co przyblizy proces tego calego naboru? bede wdzieczna;-)

Najlepiej to iść do przedszkola osobiście.Wtedy jest inna rozmowa niż przez telefon.A tym bardziej będziesz mogła obejrzeć w jakich warunkach będzie Twoje dziecko przez pół dnia. Dostaniesz kartkę którą trzeba wypełnić.Niektóre pytania mnie rozwaliły :D Np czy dziecko ma swój pokój,czy ma swoje łózko,ile pokoi mamy :o A takie ogólne to trzeba napisać adres zamieszkania,podać adres/telefon i postawić pieczątkę zakładu pracy, czy dziecko na coś choruje,czy na coś jest uczulone,co potrafi,w co lubi się bawić itd.

Gość rolling in the deep
nie wszedzie jest elektroniczna rekrutacja najczesciej trzeba samemu isc po wniosek, wypelnic i zaniesc w wyznaczonym terminie