Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 40latekBielsko

Czy jestem normalny?

Polecane posty

Gość 40latekBielsko

Witam wszystkich. Chcialem zapytac czy moje fantazje pragnienia sa czyms nadzwyczajnym? Jestem zonaty kocham i ciagle brak mi sexu, pragne choc raz w zyciu przezy namietnego goracego sexu z Kobieta byc moze z dwiema ale to spewnoscia tylko chore mazenia, uwielbiam piescic bardzo dlugo goraco kazdy zakatek namietnego goracego ciala nie pomijajac zadnego miejsca zwlaszcza cipuni stup pupy, dawac rozkosz pieszczotami pocalunkow. Wlasnie tego ciagle mi brak a zona nugdy nie ma ochoty (ponoc jestem cudowny delikatny i sprawiam jej rozkosz ogromna) a nie chce tego. Czy marzenie by przezyc to choc raz z inna Kobieta to cos zboczonego chorego? Czy istnieja Kobiety ktore to kochaja i pozwola zechca ze mna to przezyc? Zonie kiedys wybaczylem nawet zdrade a ja teraz cierpie bez sexu. BARDZO PRAGNE PRZEZYC GORACY NAMIETNY MOZE ODROBINKE DZIKI SEX

Gość 40latekBielsko
Czy poznam przezyje To kiedys choc raz w zyciu?

Gość ona........
No widzisz jak to jest... Dlaczego ja nie mam Ciebie za męża? Ja mam cały czas ochote być dotykana, całowana, pieszczona..... a mąż zwykle jest zmęczony, choć zdarza się że nie ale wtedy seks jest taki....jakby to nazwać.... monotonny. Niby ostatnio z nim rozmawiałam, że wkradła się nam rutyna wiec kombinuje coś nowego ale.....te moje fantazje są tak silne. Tez brakuje mi seksu, pożądania, podniecenia, spontaniczności.... Czy można miec wszystko? Twoje marzenia i fantazje to nic chorego, to normalna reakcja osoby odrzuconej, niespełnionej.... Jesteś normalny, przynajmniej ja tak myślę. No istnieje jeszcze wyjaśnienie że ja tez jestem nie normalna a wtedy witaj w klubie:)

Gość znudzona już tym ..
Szyderco 👄

Gość 40latekBielsko
NIE PODSZYWAC SIE PROSZE

Gość xxxemka
moze z tym ze jestes taki cudowny to takk nie chciala Cie ranic wiec powiedziala... bo czemu mialaby rezygnowac z czegos co jest tak cudowne?ale to tak tylko na mja logike

Gość 40latekBielsko
DZIEKUJE ZE KTOS MNIE ROZUMIE

Gość 40latekBielsko
byc moze ze tak mowi ale bylo pieknie dotychczas

Gość operated l.t.a
kocham te wypociny, w stylu jestem delikatny i czuly i mam potrzebe. Powodzenia

Gość 40latekBielsko
jeli zechce ktos popisac prosze o meila rozkoszniaczek72@tlen.pl pozdrawiam goraco

Gość 40latekBielsko
przepraszam ze napisalem tutaj chyba naprawde jestem do niczego, tylko glopie wpisy

Gość xxxemka
moze i bylo pieknie ale nie jej... wam sie dosc czesto cos wydaje, wiec moze czas na zmiany

Gość xxxemka
jak na codzien jestes taki jak tu "przepraszamz ze zyje,nieudacznik jestem" to sie nie dziwie ze jej sie nie chce... facet ma byc facet nie pierdola

jestes normalny i to wlasnie cie skresla. Normalni malo ruchaaja. Jaki slodki z ciebie mis. Fe.

Gość interop
normalny zdradz zone znajdz jakas tylko nie byle jaka i do dzieła

Gość 40latekBielsko
Chce zdradzic nawet dzis i rozpoczac nowe zycie

Gość skierowana na badania
ludzie czy Wy nie pracujecie????????? Jest 10a rano, wtorek, dzień roboczy!!

Gość kroliczekb
szkoda ze niemam takiego faceta jak Ty! Moj seks ostatnio jest do duuupy :( mloda jestem i bardzo brakuje mi takich czulosci eh...

Gość ona........
Fakt, że można zmienić taktykę. Może jej sie znudziły te pieszczotki i potrzebuje mocniejszych wrażeń. Jak pisałam wyżej- rutyna to nic dobrego. Może musisz być silniejszym, bardziej stanowczym, zmienić cos, porozmawiać z nią. Może ona rzeczywiście pragnie czegoś innego skoro nawet zdrada juz była......

Gość 40latekBielsko
sex nawet erotyzm jakikoilwiek dziala na nia jak plavhta na byka, ja tak nie moge

Gość ona........
współczuje.... to zapewne prędzej czy póżniej spełnisz swoje fantazje... Nie zdziwie się a pogratuluje, ja bez seksu nie dałabym rady....

Gość 40latekBielsko
moze zle o mnie to swiadzczy ale cierpie nie daje rady

Gość 40latekBielsko
Wiec zapytam wprost czy poznam Kobiete ktora zechce ze mna sie spotkac spelnic moje pragnienia?

Gość ona........
A może ona nie chce sie z Tobą kochac bo znów ma kochanka? Nie dziwie sie ze cierpisz.... Kochasz ją i nie chcesz stracić a z drugiej strony ządza seksu, którego ona Ci nie daje....

Gość ona........
Ja nie.... rozumiem Cię ale juz raz zdradziłam i to nic dobrego:( Ale może kto inny??

Gość xxxemka
skierowana na badania- jest 10 wtorek dzien roboczy a Ty nas o tym informujesz, he he laska do roboty nie na forach;D ja tam przed rogami przeanalizowalabym swoje zachowanie i co sie zmienilo... brzuch Ci urosl, jestes mily tylko kiedy chcesz seksu, codzienna monotonia czy brak pewnosci siebie odejmuja Ci toche...sam sie nie doceniasz wiec czemu ona ma to robic

Gość 40latekBielsko
Ona dziekuje ze jestes tutaj ze mna, nie namawiam ale pragne tego

Gość ona........
Wiem.... tez czasami jest we mnie cos takiego, że nie mogę się powstrzymać od tych myśli, fantazji. Ojej jak ja bym chciała żeby ktoś mnie tak wypieścił od stóp do głów.... ale musi mi wystarczyć mąż. licze na to że jeszce sie nauczy, przecież seksu można uczyc się przez lata a my mamy jeszce duzo czasu:) tak sie pocieszam

Gość xxxemka
facet wracajac do domu, widzac kobiete w rozciagnietym dresie, bez makijazu, z dodatkowymi kilogramamai traci nia zainteresowanie, i tak samo w 2strone, przeanalizuj swoje zachowanie moze czas zadbac o siebie i ogolnie relacje z zona nie tylko w seksie