Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Armin VAN Bach

czy to jest przesadne dbanie o siebie/ciało?

Polecane posty

Gość Armin VAN Bach
Zgadujcie kretynki

Gość Armin VAN Bach
// na żagle też nie jeździsz, po górach nie chodzisz, kajakiem nie pływasz? /// nigdy nie byłem na żaglach, kajakiem może raz pływałem.. i co z tego? bo nie rozumiem do czego dążysz? mam ci wymienić rzeczy które ja robiłem w życiu a ty byś umarła po paru minutach? dziewczynko.. trenuję od paru lat sztuki walki, treningi są tak mordercze, szczególnie kiedy mamy obozy w górach przygotowawcze, że przeciętny człowiek by zdechł po jednym dniu.. więc za nim zaczniesz zgrywać twardą na następny raz to lepiej zamilcz

Gość jesteś po prostu
co wy z tym smrodem, jak ktoś dba o siebie to nie musi się golić żeby nie śmierdzieć :o

Gość abecede efgiehaijot
nie znosze faceta z buszem na klacie, plecach, pod pachami i tam . nie lubie jak włoski włażą mi między zęby . a młoda nie jestem . tuż przed 30. facet powinien dbać o siebie i tyle. jak komuś nie pasuje niech szuka owłosionego goryla. różne są gusta.

Gość ***ja***
a ja uwielbiam zapach męskich pach lekko spoconych ALE wcześniej psikniętych fajnym męskim dezodorantem :D

Gość Armin VAN Bach
// jak ktoś dba o siebie to nie musi się golić żeby nie śmierdzieć // no.. to powąchaj paszkę takiego gościa, który ma dżunglę pod pachą i jest 40 stopni na dworzu. a do tego jak jeszcze musiał chwilę przebiec np do tramwaju.. powodzenia , ale przecież to jest to co lubisz.. to takie męskie buahaha

Gość dorota5904
"które ja robiłem w życiu a ty byś umarła po paru minutach?" np depilacja jajek :D :D

Gość Armin VAN Bach
Jem sraki offermy :O

Gość Pytasz - odpowiadam
Mam takiego kuzyna, strasznie ciotowaty jest. Codziennie rano kąpiel, mycie głowy, świeże wyprasowane przez mamusię ciuszki, szczoteczkę do zębów to niemal w butonierce nosi, do lasu na wycieczkę przyjechał w balowych bucikach, nie potrafił się wysikać w krzakach, bo rączek potem nie ma gdzie umyć. Horror!

Gość jesteś po prostu
zdrowy człowiek, który się myje i używa antyperspirantu nie śmierdzi 🖐️ jeśli masz problem ze smrodem, to coś nie tak z Tobą :(

Gość Armin VAN Bach
ej ale co Wy porównujecie? ja nie jestem jakąś ciotą.. to że dbam o ciało i higiene jest równoważne z tym, że nie potrafił bym np zmienić koła w aucie, przebiec kilku km, wyjebać komuś w mordę albo podnieść więcej niż troche kilo gramów? no ludzie nie bądźcie śmieszni...

Gość ta depilacja i częsty fryzjer
to przeginka moim zdaniem, nie chciałabym takiego faceta

Gość soooooooooolidarnooosc
nie wiem ale mi kobiety, które lubią owłosionych facetów to kojarzą się z jakimiś brzydkimi cnotkami ze średniowiecza :D ja naturalnie się golę.. wszędzie, na jajkach, na klacie, na brzuchu, pod pachami.. i nigdy w zyciu żadna kobieta mi nie powiedziała, że jestem gejem :O wręcz przeciwnie, widzę, że im to się podoba

Gość abecede efgiehaijot
facet , jak sie ze sobą dobrze czujesz, to po co pytasz kafeteriuszy o opinę??? bądz tym kim jesteś , lubisz być zadbany? to bądz, a jak ktoś woli odwrotnie to też niech będzie sobą.

Gość Pytasz - odpowiadam
No bo to już to chore pokolenie wychowane na plastiku :D

Gość aneta mazowsze
facet ktory się nie goli w miejscu intymnym i pod pachami to po prostu brudas i tyle w temacie

Gość Zadbany38
Wystarczy się myć, prowadzić zdrowy tryb życia, używać dobrych kosmetyków (dezodorant antyperspiracyjny, woda po goleniu, woda toaletowa i tyle wystarczy) i nie ma mowy o byciu brudnym czy śmierdzącym. Jaja i pachy golą tylko chłopaczki nie potrafiące zaakceptować swojej męskości. Co do sportu - niejeden sportowiec światowej klasy nie przeżyłby jednego dnia męskiego obozu przetrwania. Bo wieczorem nie ma gdzie się wykąpać, a i karimata rzucona pod gołym niebem nie daje tego komfortu, co wygodne łóżeczko w ośrodku sportowym.

Gość ta depilacja i częsty fryzjer
"ja naturalnie się golę.. wszędzie, na jajkach, na klacie, na brzuchu, pod pachami.. i nigdy w zyciu żadna kobieta mi nie powiedziała, że jestem gejem wręcz przeciwnie, widzę, że im to się podoba " a nie kłujesz jak Ci to wszystko odrasta? serio pytam. przecież musisz być cholernym kaktusem przy takim goleniu :o chyba, że masz 3 włoski na krzyż :o

Gość bojestesyt
Jaja i pachy golą tylko chłopaczki nie potrafiące zaakceptować swojej męskości. aha.. czyli wszyscy modele, znaczna czesc aktorów i sportowców to tylko chłopaczki, które nie potrafią zaakceptowac swojej męskosci? ciekawe...

Gość Apsor
Takie czasy promujące zniewieściałość. Mało niestety normalnych facetów potrafiących zaoferować coś więcej niż niemowlęco gładką pupkę :o

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dla mnie autorze wszystko ok, nie dbasz o siebie przesadnie i za nic nie rezygnuj z depilacji!!!

Zadbany 38 a powiedz mi co męskiego jest we włochach pod pachami?? to jest ohydne!!

Gość chooorebaby
// Mało niestety normalnych facetów potrafiących zaoferować coś więcej niż niemowlęco gładką pupkę // no tak.. ale jesli facet ma obleśne wlochy pod pachą to już ma wiele do zaoferowania haha smród!!! wiem, ze to uwielbiacie :O

Gość fffgggg
"Kobiety to inna bajka, depilowały się już w starożytności." Mylisz się- mężczyźni również depilowali się tysiące lat temu. Np starożytni Rzymianie(całe ciało). I nie tylko oni zresztą. Ja nie lubię kłaków, ale nie widzę problemu- każdy ma swoje preferencje i bez trudu można znaleźć pana, który bez koszuli będzie wyglądał jakby nosił sweter. (jestem po 30-tce).

Gość fffgggg
nawet mój ojciec 50 lat goli pachy. facet nie musi tego robić codziennie, ale wachlarz 5- 10 cm kłaków jest nie do przyjęcia.

Gość palac.
kobiety, które , tfu.. dziewczynki, bo inaczej nie da się ich nazwać, które preferują facetów w stylu yetii, to jakieś brzydkie raszple na które żaden atrakcyjny facet nie spojrzy i dlatego mówią, że golenie jest ble..

Gość poranna kawka i papierosek
wygoniła bym faceta z łóżka jeśli bym zobaczyła, że ma włosy w miejscu intymnym :D

Gość czy wy nie możecie zrozumieć
że każdy ma inne preferencje? a nazywanie kogoś raszplą tylko dlatego, że woli owłosionych facetów jest po prostu chore. co was obchodzą cudze kłaki (lub ich brak)? znam śliczną laskę, która lubi jak facet ma owłosione plecy! plecy, czaicie? jedna wygoni z łóżka owłosionego, inna łysego i tyle.

owłosione plecy sa do przyjecia, ale nieogolone pachy to paskudztwo

Gość czy wy nie możecie zrozumieć
no ona lubi akurat kłaki wszędzie, a plecy to dodatkowy atut, wszak rzadko spotykany.