Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sniegowa kulka

Jak zająć się sobą, gdy on traci zainteresowanie mną i seksem.

Polecane posty

jak go kochasz to sie nim zajmij. wyslij go na jakis kurs znajdz mu hobby...niech odzycje..cieszy sie...opowiada co robił

Gość sniegowa kulka
moj ma swoje pasje, jest szczesliwy.

Gość takie tam duperele nic więcej
Jezu, i tak do końca życia będziesz coś wymyślać, że zasłużyć na jego zainteresowanie i jedno bzyknięcie? Chyba nie tędy droga do szczęśliwego życia we dwoje....:(

to zrobie cos razem. po to jestescie razem aby miec wspolne pasje . osobne pasje zawsze doza do osobnych łózek. my etraz razem chodzimy na silownie..razem dramy w paintball i razem rozwijamy moja firmę.każdy nowy krok to szampan i boska noc

Gość sniegowa kulka
to nie o to chodzi zeby zasluzyc na cos od niego :) chce sama sie rozwijac bo tego potrzebuje i chce stac sie na nowo dla niego intrygujaca, dzielic sie czyms nowym, moze go w jakas wspolna pasje wciagnac. nie mamy zadnych problemow, chce tylko podsycic ogien na nowo:)

"sniegowa kulka to co mam robic? jak prosze o wiecej czsu wspolnie to mowi ze nie ma go wtedy sam dla siebie" pomysl czy sam dla siebie czy czasem nie dla innej. bo takie osobne zycie nie jest zdrowe

Gość sniegowa kulka
mamy wspolne zajecia :) mamy o czym rozmawiac i co robic razem. ale mamy tez osobne, co wydaje mi sie zdrowe :)

to polecam kolekcje livia corsetti są tanie jak na takie cudeńka przeciętny komplet to tylko 50zl. nie pamiętam niestety gdzie ostatnio kupowałam...bielizna costam ;p http://www.google.pl/search?q=livia+corsetti&hl=pl&client=firefox-a&hs=jeo&rls=org.mozilla:pl:official&prmd=imvnso&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=pXpDT7vnIs6R8gOBv5SaCA&ved=0CFcQsAQ&biw=1920&bih=856

nie wazne czy mus ie spodoba czy nie.. czy w jego klimacie czy nie.. wazne aby zobaczyl cie inną

Gość la primaweraa
jestem w podobnej sytuacji jak ty autorko, mieszkam w głuszy, też facet siedział przy kompie zamiast spędzać czas ze mną ale po awanturze jaką za to zrobiłam wyprostowałam go na tyle, że chodzi jak zegarek i czasem mówi nawet, że to ja nie mam dla niego czasu wieczorem hehe a ja się wdrożyłam w moją nową pasję - wychowywanie 5 niesfornych kotów o które on staje się zazdrosny :)))) więc może spraw sobie jakiegoś zwierzaka ???

Gość sniegowa kulka
nie wiem jakim cudem dla innej skoro caly ten czas spedza w domu :) o to moge byc spokojna. nie szwenda sie nigdzie bo akurat swoje pasje rozwija w domu i na podworku hehe normalnie zyjemy sobie spokojnie i szczesliwie, tylko chcialabym troszke odswiezyc zwiazek :) dzieki jakims nowym zanteresowaniom, o ktorych mozna gadac, wciagac partnera, stac sie ciekawym dla niego bardziej

skoro tu piszesz is ie żalisz to jednak nie. Prosić faceta o sex ...o zainteresowanie to bardzo poniżające... zyczę powodzenia

Gość sniegowa kulka
sexi ciuszkow i bielizny to mam cale pudelko:P akurat tu mamy podobne gusta- ponczoszki, podwiazki, kajdanki ;) a co do zwierzakow chcemy wziac psa na poczatku marca, w rocznice waznego dla nas dnia :) no i co wazniejsze w przyszlym polroczu staraamy sie o potomka :D

pisze wiersze, ucze sie, cwicze... gotuje co jeszcze? zniknij mu na miesiac :classic_cool:

la primaweraa oklaski. czasem trzeba pomóc ! mój kupił x-bok bo kilku solidnych awanturach jak sama pytam czy chec pograc odpowiada ze nie ma fajnych gier aby go nie wciagneło i jak juz to mozemy pograc razem... na co ja szybko wymysle inny plan na wieczór.

miotasz sie w zeznanich chozisz po plaszcz za 20 zł ktory pokazuje cie z nowym blasku... ale niby u was ok. pa

Gość sniegowa kulka
ale ja nie pisze ze musze sie prosic. ja z nim o tym rozmawiam ze wiecej potrzebuje. i bywa roznie. pisze ze chce zrobic cos z pozytkiem dla siebie i dla zwiazku. zeby troszke odnowil sobie moj obraz hehe

Gość samotniś
beata Ryba żenująca jestes

Gość sniegowa kulka
yyyy, chodzi o to ze zaskoczylam go podejsciem do zakupow dbam o siebie i mam cala szafe ciuchow hehe, ale kiedy jest cienko z kasa, a teraz tak mamy od poczatku roku, to stawiam rachunki nad wydawaniem nawet 50 zł na nowe ciuchy :) wiec zaskoczylo go to ze mimo rozsadku do ktorego sie przyzywczail zaszalam:P bo u mnie to szalenstwo hehe moze dla kogos szalenstwo sie zaczyna od tysiaca, u mnie kiedy krucho z kasa to nawet wedline tansza kupuje :P

Gość boberek 1
ja juz przestalam walczyc, nic nie pomagało. Prośby, płacz, straszenie odejsciem , nic. Czuje sie samotna i zagubiona. Mieszkamy tez na zadupiu , ja pochode z duzego miasta tam wiedzialabym co robic... a tu siedze i marudze !!!

Gość sniegowa kulka
kiedy wyjezdzam na zajecia, bo studiuje i znikiam mu rzeczywiscie na 3 dni i to wolne dni, bo to jego weekend, to czuje jak teskni mocniej za mna, mowi ze mu brakowalo mojej obecnosci itd. i uwazam ze to zdrowe spedzic troszke czasu z dnia osobno :) dlatego szukam czegos nowego, inspiracji jakiejs no :P

wiec dobrze mówie dac mu potesknic :P

to idz do pracy bo to jest wlasnie ten upadek... jak on sie musi czuć.. dziwisz sie nie nie ma ohcoty na sex jak mu standard zycia o ziemie jebnał? idz do pracy.

no nic ja wracam do swojej. mam to szczęście ze ja ustalam grafik mój dzień pracy to 12-20

No to idź już Beatko do tej swojej pracy, bo kompleksy na punkcie finansów widać w każdym Twoim poście. :)

Gość sniegowa kulka
boberek dlatego trzeba inwestowac w siebie :) nawet zrob sobie popoludnie w tygodniu dla urody, pielegnuj cialko i spedz dlugie godziny w lazience :P innego dnia czytaj zapamietale gazety i ksiazki zacznij np malowac, jesli potrafisz ;) pisac cokolwiek uczyc sie grac na jakims instrumencie ja szukam pasji ktore moge wykonywac na miejscu

Gość sniegowa kulka
a czy ja gdzies napisalam ze nie zarabiam?.... :D smieszne to zaczyna byc ehh wlasnie dlatego szukam nwego zajecia! zeby mu znikac duchowo hehe na jakis czas popoludniami jeszcze bardziej niz teraz:)

Gość boberek 1
My jestesmy po slubie 5 lat, mamy 3 letniego synka !!! Ja nie pracuje , bo tu nie ma pracy !!! Poszłam na studia !!! Kupiłam sobie rolki , rower, zrobiłam siłownie w domu !!! Dbam o siebie !!! Chodze co miesiac do fryzjera , sama robie paznokcie akrylowe sobie, kosmetyczka , solarium!!! Ale ja potrzebuje drugiego czlowieka !!! Wyjechałam ze swojego rodzinnego miasta , zostawiłam przyjacioł!!! tesknie za człowiekiem . A moj maz sie zmienił , tylko praca sie liczy !!! całymi dniami go nie ma ! ja juz straciłam nadzieje :(:(

musisz byc bardzo absorbująca, skoro facet ma ciebie dość :) wyhamuj ;) lekko strac zainteresowanie ;)

v34 musisz byc bardzo absorbująca, skoro facet ma ciebie dość wyhamuj lekko strac zainteresowanie "lubie to"