Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sniegowa kulka

Jak zająć się sobą, gdy on traci zainteresowanie mną i seksem.

Polecane posty

Spróbuj wyciągnąć go na spacer ;) a jak nie to zabierz mu komputer albo sama zacznij z niego częściej korzystać. jakaś gra online czy coś ;) . uwierz że komputer może wszystko zniszczyć jeśli spędza się przed nim za dużo czasu. wiem co mówię.

Gość boberek 1
Ja osobiście straciłam juz nim zainteresowanie. Nie mam zamiaru prosic sie o uczucia o czas !!! On odbiera mój brak zainteresowania swoja osobą " znów łazi na fochu " i gadaj z takim!! a ja placze po nocach w poduszke, on spi tyłem odwrócony !! załosna jestem, az zaczynam siebie nienawidzieć. Gdzie sie podziała salona , pozytywnie nakrecona dziewczyna !!? czuję się jak staruszka !

Gość tamnarra
zawsze możesz kupić coś na alegro. ja też mieszkam w dziórze przeprowadziłam się z wrocławia żeby tak całkowicie stracił zainteresowanie? ja znowu jak coś chce od swojego nadskakuje mu jestem miła robię dobry obiadek czasem coś nowego z przepisu coś nowego tak żeby go zaskoczyć. jak może nie mieć czasu dla ciebie powiec mu żę potrzebujesz też trochę czułości ja jak tak mam to rozmawiam o tym ze swoim mężem i to zazwyczaj działa też mam czasem takiego doła że ja już go nie interesuje ale patrząc na to w innych sytacjach wiem że ze mną wskoczył by w ogień

Gość boberek 1
On nigdy nie powie, ze ładnie wygladam , a na serio dbam o siebie na maxa !! Gotowac uwielbiam , jest to moja pasja !!! ale juz mi sie nie chce , po co !!!??? Nigdy nie pochwali. Ja czekam z obiadem w oknie a ten sie spoznia i nie dzwoni !!! szlag mnie trafia !! Mam kiepskie dni , nie wiem co sie moze wydarzyc ?? !! Kiedys gadalismy przez tel całymi dniami jak był w pracy , a teraz nawet na min nie zadzwoni !!!Co sie z nim stało ???!!!!!!!!!!!! wyć mi się chce, czuję sie juz bezsilna !!!!

Gość sniegowa kulka
mój siedzi przed kompem bo jego pasja jest zwiazana z tym ze musi obrabiac pewne rzczy na komputerze:)

boberek 1 ja grywam w stare proste gdy i mam kochanego bokserka :) polecam ta rase dzieci do późnej starosci, pieszczoch totalny i mozna sie przy nich czuć samotnym 5 minut nie zwracana na niego uwagi i jest juz zazdrosny :) pilka na kapciach i patrzy tymi wielkimi oczami jakby za chwile mial umrzec i mialo to byc jego ostatnie zyczenie ;p

Gość boberek 1
... a mojego nie ma w domu , bo sobie wymyślił dodatkową prace !!! Jako ubezpieczyciel i łazi po obcych chatach !!! Nie brakuje nam kasy, wystarczyło by z jego wypłaty , ale jemu ciagle mało!!! Złote klamki chce miec w domu !!

sniegowa kulka jestes skonczona poczytaj swoje wpisy od poczatku do teraz.. gubisz sie sama w tym co piszesz jestes załosna

http://pl.wikipedia.org/wiki/Bokser_%28rasa_ps%C3%B3w%29 "Pies żywiołowy, wesoły i skłonny do zabaw. Jest bardzo cierpliwy i delikatny w stosunku do dzieci. W Polsce ich charakter oceniany jest za pomocą testów psychologicznych przeprowadzanych przez ZKwP. Sprawdza się w szkoleniu, wymaga jednak odpowiedniej stymulacji i regularnych ćwiczeń. Jest psem rodzinnym, towarzyskim, źle znoszącym samotność."

Gość boberek 1
Juz sobie sprawiłam dziecko !! i wychowuje je sama. A syn potrzebuje ojca !!! I nie jest aniołkiem , czasem mam dośc i to coraz bardziej !!!

Gość sniegowa kulka
wiesz nawet juz nie cche mi sie Ci odpisywac bo oczyma wyobrazni widze kobiete pod 50-tke ktora doprowadzila meza do upadku a teraz uwaza ze w swojej patologii jest najmadrzejsza i najlepsza dla swojego kolejnego opoja. skonczylam rozmowe z Toba

Mam 28 i właśnie oprawiam foty na kompie... słuchając zespołów na swój ślub mam 2 partnera 4 sierpnia. jakoś nie sadze aby moglu się popsuć to dla nas obu 2 związek ja z byłym 5 lat on ze swoja 7 ale kto wie może lata pokażą. Może ot będzie mój temat za kilka lat...

nie wiem co napisac moze ma fantazje jakies które tobie by sie nie spodobały moze macie standardowy problem madonna whore nie może cie umieścić w miejscu kochanki bo widzi cie jako niewinna jego kochana kobietkę? od zawsze mam lepszy kontakt z facetami niz z kobietami wiec ich bronie.. sa prości zwykle chodzi o to ze babka tyje. i juz sie nie podoba... nie chce juz tak długo.. nie chce zrobic czegos co on bardzo chce... albo po dzieciach ma łune matki rodzicielki a nie kochanki...

Gość 999444
od wiosny do jesieni jezdze rozwerem,super pasja i jakie cialo wyrzezbione:P poza tym duzo czytam ksiazek o zdrowiu i masazu bo to moja pasja

Gość boberek 1
tez to robię, ja juz wszystkiego się łapie , żeby zając się sobą. Mam 4 masażery do ciała w domu !! oszaleje zaraz !!!

Gość sniegowa kulka
hehe, ale zrozum ze miedzy nami wszystko gra. jest normalnie. pasje chce miec bo ja chce cos nowego robic w zyciu, ciekawego i szukam tu inspiracji. a przy okazji uwazam ze to bardzo dobrze robi zwiazkowi kiedy jedno za drugim moze troche zatesknic nawet kiedy sa o max 50 metrow od siebie hehe nie mamy problemow, ja nie mam problemow chce tylko porady jakie hobby znalexc:P

Gość sniegowa kulka
ja swoj rower akonserwowoalam na zime:) od wiosny zamierzam bo bardzo to lubie i juz kilka ladnych lat uwazam to za swoje hobby- codziennie 10 km w sezonie, ale teraz na zime odpada taki sport, forme trzymam dzieki cwiczeniom w domu:)

Gość sniegowa kulka
beata Ryba a loda umiem zrobic, moj sobie chwali hehe a przynajmniej skoro chce tego ode mnie to znaczy ze nie jest z tym zle ;)

Gość sniegowa kulka
mysle ze kiedy bedzie czesciej za mna tesknil to i nasze szalone noce i poranki i poludnia hehe beda czxestsze:P na jakosc nie moge narzekac

Gość boberek 1
a ja znow spedze samotny wieczór !!!

Gość sniegowa kulka
boberek sprobuj wzbudzic w nim zazdrosc, chociazby miej tajemnice, ciesz sie do telefonu chociazby smsmujac z koleznka czy zkimkolwiek, niech mysli ze moze jakis adorator. zmien fryzure, zacznij sie mniej odzywac a duzo czasu poswiecac sobie i .. telfonowi....

posikam się z beki autorka postu: " Jak zająć się sobą, gdy on traci zainteresowanie mną i seksem." daje rady buhahahahhaha