Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poziomka_z_lasuuuu

Problemy z znalezieniem pracy

Polecane posty

Gość Poziomka_z_lasuuuu

Drogie kafeterianki czy wy też szukacie pracy??? Na rynku pracy jest dziś obecnie bardzo trudno. Już szukam pracy nawet jako kasjerka i nic mam za wysokie wykształcenie. Szukam pracy już 9 miesięcy, wcześniej pomagałam narzeczonemu jako księgowa. Moja koleżanka ma podobnie też ma problemy z pracą. Ja już nie mam wymagań.

Gość gwiazda sabinka
Też mama trudności z znalezieniem pracy. Prawda jest taka, że trzeba mieć dużo szczęścia. Praca mówią, że leży na ulicy ale jest na prawdę trudno szczególnie dla ludzi młodych.

Gość Xenitka
Mój związek rozpadł się bo partner kazał mi iść do pracy:-(

Gość bezadzieja......
ja szukalam 2 lata :/ jak mozesz , to uciekaj z tego kraju!!

Gość gość
Nie jest łatwo coś znaleźć, ale to akurat normalne na tym etapie. Eurokadra powinna wam jednak zapewnić zatrudnienie bez większych problemów, mam na myśli agencję pracy. Okres jest taki, że jeśli tylko chcesz pracy, to ją dostaniesz. Trzeba tylko racjonalnie podchodzić do tematu, a na pewno coś znajdziecie.

Gość gość
EuroKadra daje zatrudnienie bez większych problemów i z dnia na dzień. Ogólnie - rynek pracy jest teraz w bardzo dobrej kondycji i na spokojnie można znaleźć zatrudnienie na bardzo dobrych warunkach. Pod tym względem doszło akurat do diametralnych zmian i jeśli komuś zależy na pracy, to na bank zatrudnienie otrzyma. To odpowiedni kierunek. 1