Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamy Mamom pomagają

Oddam/przyjmę

Polecane posty

Gość gygytytggg
ha,ha ha ha

Gość do hgf
kapcie chyba nie na temat!!! Temat ODDAM/Przyjmę

Witam Panie :) Tym razem trafia tu tatuś Natanka z Bielska-Białej. Przytulę chętnie jakieś turystyczne łóżeczko dla mojego szkraba :) Gdyby komuś zawadzało w piwnicy ...

Gość MagdalenaŚląsk2013
Witajcie. Nie mam pojęcia czy ktoś tu jeszcze zagląda aczkolwiek mam taką nadzieję. Otóż piszę tutaj ponieważ potrzebuję wielu rzeczy dla synka. Syn ma skończone 16 miesięcy, nosi rozmiar ciuszków 80 i 86 ale czasem już te większe jak 92 pasują na Niego. Potrzebujemy też bucików na obecną pogodę jak i na lato, rozmiar 23 bądź 24, naprawdę rożnie bywa z tymi rozmiarami, chyba zależnie od firmy ;) No i potrzebujemy niezbędnych rzeczy takich jak butelki na mleczko czy na picie, pampersy, kremy, chusteczki i inne środki higieny, kaszki (bo kosztują już 7,99zł, a starczają na góra 3 dni), i wiele wiele innych rzeczy. Zabaweczki również się przydadzą. A najbardziej na chwilę obecną mleko, ponieważ się kończy i nie wiem co jutro będzie i łóżeczko turystyczne bo śpimy na podłodze. Turystyczne dlatego że drewniane nie ma swojego miejsca w mieszkaniu, potrzebujemy takie które będziemy mogli złożyć w dzień, by się o nie nie potykać. Jeżeli jest ktoś chętny nam pomóc, bardzo proszę o kontakt. Nie jestem mamą wyłudzająca aczkolwiek potrzebującą i to bardzo. Mogę się spotkać, pokazać, przedstawić w jakiej jestem sytuacji z moim dzieckiem - nie ma problemu. Kontakt do mnie: magdalena.p.2013@onet.pl Jestem z Będzina,

Gość kazdy jak ma dzieci tego potrz
trzebuje nie jestes sama , prosic jest prosto wez sie do roboty!!!

Gość mała ni
Witam, potrzebuję mały kojec, czy może komuś jest niepotrzebny i mógłby oddać? Mogę pokryć koszty wysyłki,pozdrawiam:)

Gość gość
Witam serdecznie pomagam ubogiej dziewczynie która jest w ciężkiej sytuacji materialnej. Niedługo spodziewa sie dziecka i staram sie jej pomóc jak tylko mogę. Proszę osoby które maja do oddania lub za małą kwotę łóżeczko turytyczne. Mieszkam w warszawie

Gość gość
hmm zeby pomóć komuś to trzeba coś mieć.nie wiem na jakiej zasadzie twoja pomoc ma polegać skoro w internecie ty dla niej prosisz o pomoc????

Gość gość
pościel mam do oddania do łóżeczka kolor żółty ,odbiór osobisty w Gdańsku .

Gość gość
odkupie feneterol, lek stosowany przy silnych skurczach brzucha podczas ciąży

Gość gość
odkupie feneterol, lek stosowany przy silnych skurczach brzucha podczas ciąży

Gość BydgoszczAnka2013
ja mam worek ciuszków dla dziewczynki do 1 r.ż. w różnym stanie, nie są wielce zniszczone-ale używane. śpioszki, bluzeczki, na lato i zimniejsze dni. spokojnie ponosi je jeszcze jakieś dziecko. polka.dots@wp.pl

Gość gość
Oddam trzewiki skórzane bardzo ładne 2razy założone dla mnie za niskie na odbiciu całoroczne damsko -męskie długość wkładki około 26cm bardzo lekkie do spodni na wycieczki i do samochodu sznurowane dobrze dopasowują się do kazdej stopy raczej na stopę szczupłą jak nowe jeszcze pachną skórą za dziękuję może komuś jeszcze posłużą buty kultowe szkoda że nie można dodać zdjęć są bardzo ładne

Gość gość
Widzę że nawet za darmo nie ma chętnych a są to bardzo popularne kultowe buty szczurki ,

Gość paalyn
Witam, jestem mamą 3 dzieci, oboje z partnerem pracujemy, lecz niestety nie starcza nam na wszystkie potrzeby. Chętnie przyjmę, lub odkupie za nie duże pieniądze ubranka dla moich dzieci oraz zabawki. Oczywiście koszt wysyłki pokryje. Głównie przydały by się spodnie, getry itp, bluzki z długim i krótkim rękawkiem, sweterki lub bluzy. Rozmiary: Najstarsza córka 8 lat: ok.122 Młodsza córka: 5 lat: 110-116 Synek: 3,5 roku: ok. 104 Z góry dziękuje