Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spade

Czy są tutaj mężowie tzw. "staraczek"?

Polecane posty

Gość spade

Ja takowym nie jestem, ale ciekawi mnie jak wy faceci podchodzicie do funkcjonowania małżeńskiego i seksu z kobietą z kalendarzem w ręku i stoperem na przegubie?

Gość Life dont come easy
Kalendarzyk i stoper to małe miki. Nie raz zajrzałam na grupę tematów dla ciężarnych i matek przeznaczonych i co te kobiety wyprawiają tego nie sposób określić. Mierzenie temperatury swojej jak i męża po 30 razy dziennie, specjalna dieta dla siebie i męża oczywiście, zero używek, specjalne pozycje podczas seksu, specjalne pozycje po seksie itp. Nie chciałabym być w skórze męża staraczki. ps jakim trzeba być desperatem aby samemu siebie nadawać tak durne określenie jak staraczka czy ciężarów. Cóż czasy walki wolność począwszy od czasów zaborów, poprzez jedną i drugą wojnę światową aż po naszego wielkiego wschodniego brata sprawiły, ze dla wielu kobiet obecnie największym życiowym wyczynem jest urodzenie dziecka.

Gość spade
No właśnie też trafiłem na taki temat i szczena mi opadła, że takie rzeczy mają miejsce. Potem się dziwić, że facet woli zostać w pracy, albo się masturbuje na boku. Dlatego byłem ciekaw opinii facetów. No chyba, że wstyd się przyznać.

w wystarczy tylko wziąść się za to w młodym wieku a nie po 30-tce lub przed 40stką. Nie żreć w KFC i McDonald gdzie w żarciu są tony hormonów.