Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sąsiadka "3"

powiedzieć sąsiadce , że mąż ją zdradza?

Polecane posty

Gość mireczkaa
dokładnie :) Tylko nasza opiekunka ma ciemne włosy, ale może autorka już starsza i wzrok szwankuje:):)

Gość opiekunka dla niepoznaki
naklada peruke ;-) ale Mireczka dla takiej duzej cory jeszcze opiekunka????????????? jakas niesamodzielna ta twoja latorosl

Gość mireczkaa
dużej?? Ma 2,5roku- sama raczej nie zostanie :) Do przedszkola nie chcę jej dawać. Pójdzie moze w przyszłym roku, zobaczymy.

Gość Sama nie wiem...
Ale co to za blondyna?

Gość niepowylamywany
...takie cos tylko w PL mozliwe ze sasiad wtyka nos w sprawy drugiego sasiada...a uj cie to obchodzi co robia sasiedzi...to jest ich zycie i trzymaj sie z daleka od nich...PL to jednak jedna duza wiocha gdzie kazdy musi wszystko wiedziec o kazdym...pozdro

Gość jupijupijajaj
a to sie mylisz niepowylamywany....to co sie dzieje w niemczech to dopiero masakra, moi sasiedzi wiedza lepiej odemnie kto mnie odwiedza gdzie chodze do pracy, do jakiej szkoly moje dzieci chodza i czy wogole chodza. ostatnio otworzylam okno by wywietrzyc a tu slysze rozmowe pod blokiem... O MNIE.... juz chcialam krzyknac z okna zeby MNIE zapytali to bedzie info z pierwszej reki ;-) takze nie uogulniajmy i nie stawiajmy naszej ojczyzny i rodakow w krzywym swietle

Gość Master2_prawdziwy
No słuchaj, jeśli masz pewność w 100%, że tak jest to powiedz. Cieć ją oszukuje, więc czemu ma być dalej oszukiwana. Kto mu każe zdradzać? Skoro jest śmieciem to i tak należy go traktować! A i nie słuchaj hołoty popierającej zdrady.

Gość do niepowylamywany
bzdura - ludzie sa rozni ,ale tez i podobni , a ciekawosc ludzka wszedzie taka sama . Nie tylko w PL wsciubiaja nosy w nie swoje sprawy .Wszystko zalezy jacy sa ludzie , a nie gdzie mieszkaja .