Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mistrzyni kalmstwa

Teksty naszych dzieci- smiac sie czy plakac??

Polecane posty

Pytam syna czy poda mi telefon a on na to ; "oczywiście kochanie" Synuś płacze i marudzi by mu załączyć bajki wiec mu mowie; pomożesz mamusi posprzatac i pkryc ciuchy to zalacze baje a on patrzy sie na mnie i mowi: " musia posprzata, musia pokryje musia zalaczy bajki a ja bede ogladal" Synus byll z nami na spacerku i wujek mowi do niego: Idziemy do sklepu wypije piwo i wracamy do domu. Po czym mały wchodzi do sklepu(osiedlowego) i na caly glos "wujek przyszedl na piwko pani daj mu" poszliśmy raz na plac zabaw, w pewnym momecie przylaczyl sie inny chlopczyk z piegami a moj syn na to " CO Ty masz na buzi? KROPKI??"

Gość chociazby
bylam w ciazy i syn kuzynki mowi do mnie"ciocia ale ty kiedys nie bylas taka gruba" usmialam sie i wytlumaczylam ze tam w brzuchu jest moje dziecko a on do mnie"a jak tam wlazlo i po co"

Gość Goshasiek
Ja -Dlaczego urwałaś ten kwiatek?(nowy strorczyk prezent imieninowy) 2latnia córka: yyyy yyyy yyyy Ja -Urwałaś? Córka: Tak ja urwałam kwiatek! Ja -a dłaczego? Córka: żeby się nie zesrał b/k.

Gość dojechałeś kobiete jak nic
co to znaczy pokryć ciuchy? Pierwszy raz widzę taki wyrażenie

Gość bachory sa
obrzydliwe.. jak ich matki polki zreszta

Gość katharsis1
KSIĄDZ PO KOLEDZIE ZBIERA SIĘ DO WYJŚCIA. POPRAWIA SUTANNĘ. NA TO MÓJ MAŁY :" PRZECIEŻ CHŁOPCY NIE NOSZĄ SUKIENEK NIE WIEDZIAŁEŚ ? " SYTUACJA NA MSZY. SŁYCHAĆ :"OTO BARANEK BOŻY KTÓRY GŁADZI GRZECH Y ŚWIATA" NA CO MÓJ SYNEK: " BEEEEE" MAŁY: MAMUSIU GDZIE IDZIEMY? JA: ( żartem) : DO DUPKI MAŁY: JA NIE CHCĘ DO DUPKI, TAM SĄ KUPY A W IDENTYCZNEJ SYTUACJI (nie wiem co mam z tą dupką) MAŁY: GDZIE TATA ? JA : W DUPCE U MURZYNA MAŁY: PRZECIEŻ TAM JEST BARDZO CIEMNO

Gość kASIEK 2578658
syn 4 lata - stoimy w kolejce w kauflandzie a mały się drze ,, mama kupisz mi w końcu tego browarka ,,- chodziło o tymbarka zamiast powiedzieć w przedszkolu że go szwy w czapce uwierają powiedział przedszkolance że go wszy w czapce swędzą tłumaczymy małemu że nie mozna pić wody z kranu , ten będącu u dziadka zobaczył że pije wode z kranu i krzyczy ,, dziadek nie pij tej wody bo sraczki dostaniesz ,, poszłam z koleżanka odebrać dzieci z przedszkola ona córkę ja syna wchodzimy dzieci do nas biegną a mały ,, mama zobacz jakie Majka ma brzydkie kokoloki zrobione na głowie ,, chodziło mu o to że dziewczynka miała nakręcone włosy synowi czesto dokuczał pewnien chłopiez z przedszkola , popychał go bił więc mąż powiedział młodemu ze jak następnym razem bedzie mu dokuczać to ma mu dać z bańki i go owej bańki nauczył . pojechaliśmy do teściów siedzimy przy kawie , młody podleciał do babci i usiadł na niej okrakiem i mówi zadowolony ,, babcia a wiesz czego tata mnie nauczył pokazać ci ? ,, a ona że no pewnie ,, młody odchylił się do tyłu i z główki jej w sam nos przyłożył

Gość pulchna joluchna
Rozmawiałam z 5-cio letnim synem koleżanki -jak w przedszkolu? -fajnie -to pewnie pani jest fajna/ -fajna ciociu jak ty, ale nie taka gruba