Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emilka em

ex nam dokucza

Polecane posty

Gość Emilka em

poznałam mojego obecnego chłopaka 1,5 roku temu, wiedziałam, że wcześniej przede mną miał dziewczynę a z nią syna który ma 5 l. Ich związek nie należał do udanych, rozstali się, nie z mojej winy gdy dziecko miało 3 lata. Mi to jakoś na początku nie przeszkadzało, ze mój facet ma swoja przeszłość. Wszystko miedzy nami układało się w porządku, praca dom, zamieszkaliśmy razem pół roku temu. On widywał się z dzieckiem czasami we trójkę jeździliśmy na wycieczki. Ale odkąd jestem w ciąży obecnie 25 tydzień to nie mam spokoju. Jego była wydzwania do niego ma ciągle jakieś problemy, szantażuje go że nie będzie spotykać się z dzieckiem. Ja sama źle sie czuje, źle znosze tą ciąże:( i tyle

Gość miss ccalifornia
zazdrosna jest

Gość hej kobieto!!
Na co ty jeszcze czekasz? Łudzisz się że pzrez 6 lat chciałoby mu sie pisywać do byłej dziewczyny dla żartów???No ludzie, litości! Gdyby sie zakochał wyłby do ksieżyca??? Uwierz że faceci świetnie potarfią grać, kłamac i maskowac się. Jesli ja kocha nie musi wcale byc zamyślony, wyć do ksiązyca albo wzdychać czy chodzic nieprzytomnym Kobieto obudź sie i pzrestań sie łudzić On kocha ja nie ciebie i zrobi wszytko a właściwiek już robi ( zrobiłbym dla ciebie wszytsko) aby rozwieść ją z mężem ale mu sie nie dziwię bo wyglądasz na jakąś memotę bez jaj bo ja takiego palanta dawno kopnęłabym w dupę!!