Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cybercyber

stringi

Polecane posty

rozumie, widze ze jestes otwarta, i nie wstydzis sie podobnie jak i ja, mezczyznie na saunie moga miec inny problem takze recznik przydaje sie aby moc gnic przykryc sterczaca czesc ciala

gdyybysmy dzis umowili sie na saune postapilabys tak samo, bez zastydznei relaksowalibys sie w saunie?

Gość ++40ona
No tak, nawet na nagiej plaży nie wypada pokazywać się ze sterczącym, tak samo w saunie :)

Gość dammn
Witam, chętnie poznam i ocenie Wasze zony/dziewczyny w strongach, bieliźnie itd.;) jak cos to piszcie damianospl@poczta.fm

Gość ++40ona
Nad wszystkim trzeba umieć zapanować lub zamaskować to.

gdyybysmy dzis umowili sie na saune postapilabys tak samo, bez zastydznei relaksowalibys sie w saunie? a jak to zamaskowac, przeciez to naturalna reakcja ?

Gość A.C. kochanka
Odpowiednio dobrane stringi kuszą wzrok mężczyzny i wyzwalają jego niepohamowane podniecenie. Raz dwa można je zerwać ;)

wywoluja podniecenie, atk jak pisalem ze na mezczyzna bardziej dziala kobieta w bieliznie niz bez niej

Gość ++40ona
Tak jak wspomniałeś, można ręcznikiem się zakryć. A co do spotkania to tylko teoretycznie mogę Ci odpowiedzieć, że nie wstydzę się swojej nagości i na pewno też na spotkaniu z Tobą bym się nie wstydziła. Ale na spotkanie realne się z Tobą nie zdecyduję i nie pytaj dlaczego.

rozumie , i nie pytam dlacego, ale fajnie ze teoretycznie nie masz jakis zachamowan, i nie krepowalabys sie

ja tez nie wstydzilbym sie przy Tobie bys nago, mysle ze nawet jakby mi stanal, uwazam to za cos naturalnego to tak samo jak Ty bus soe wstydzial ze masz miesiaczke

Gość ++40ona
Co do przypadłości fizjologicznych kobiecych to mam jednak tradycyjne podejście i nie zamierzam tego eksponować.

Gość ++40ona
Lubię patrzeć jak facetowi sztywnieje i lubię pomagać w tym by sztywniał szybciej, jestem normalną kobietą i to na mnie działa podniecająco.

Gość ++40ona
To jest chyba prosta zależność, widząc narastające podniecenie partnera, podświadomie to odbieram, że to ja tak na niego działam, więc to działa także i na mnie.

Gość ++40ona
Rzadko mi się zdarza bym patrząc na wzwód jakiegoś faceta na filmiku lub kamerce doznawała tak silnego podniecenia jak patrząc na podnieconego partnera, który jest obok mnie. Ale nie ukrywam, że czasami też na mnie działa.

Gość ++40ona
Nie mam ich na sobie, pisałam tylko, że je mam.

Gość ++40ona
Nie bawię się w podniecanie kogoś przez internet.

Gość ++40ona
Nie szkodzi.

Gość ++40ona
Jestem ubrana.