Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika rottati

Czy mozna wytrzymac bez seksu?Jak dlugo?

Polecane posty

Gość weronika rottati

j.w

Gość fggfhgjh
mozna nawet cale zycie

Gość mozna mam 26 lat
i w zyciu nie spalem z kobieta 🖐️

Gość kasiulaaaaaa
ja mam 28 jestem po rozwodzie od 3 lat ,i rok czasu już jestem w celibacie ale coś czuje ze dłużej już nie dam rady,ale tu moja wina bo sama rezygnowałam z przygód i okazji do tego:(:(:( a teraz cholerz żałuje bo jakbym teraz choopa dorwała to by przez cały dzionek z łózka nie wylazł:P oj ja bym się o to postarała:D

Gość Master2_prawdziwy
Można i bardzo długo nawet. Wszystko kwestia libido...

Gość kasiulaaaaaa
dokładnie zgodzę się z przedmówca , ale niestety ja chyba nie jestem w stanie wytrzymac kolejnych paru miesięcy bez ;O

Gość pentro
głupie pytanie.. niektórzy po prostu MUSZĄ wytrzymywać bez seksu.. prawiczki itp.. ja np juz mam 2 lata ceilbat i wierzcie mi, nie z wyboru.. bardoz mi brakuje sexu, no ale przeciez się nie powiesze a na kurwy nie chodze

Gość Master2_prawdziwy
Kwestia hormonów, neuroprzekaźników, stylu życia, a także psychiki. Niektórzy nie mogą wytrzymać nawet chwili, inni wiele lat, przy czym słowo wytrzymać nie jest tu do końca adekwatne, gdyż niektórzy po prostu mają w tej materii małe wymagania.

Gość weronika rottati
ja wytrzymalam bez seksu ponad rok.Dla mnie to byla katorga poniewaz uwielbiam seks. Teraz mam chlopaka i seks jest codziennie. mamy takie same potrzeby.

bez seksu wytrzymują tylko Ci , którzy wytrzymywać muszą - a jak długo ? niektórzy muszą trzymać cały czas..💤

Gość autodestrukcja
Srają, a nie wybierają...

Gość autodestrukcja
A i ja będę musiał wytrzymać , całe życie, jednakże mam nadzieję, e długo nie pożyję:D .

Gość Jak byłam sama
to wytrzymałam pół roku.ale to już tak mi odbijała palma,za nie byłam sobą i przygladałam się łakomie na rozporki atrakcyjnych facetów na ulicy:P W końcu namówiłam mojego przyjaciela i się ze mną przespał-serio.

Gość ALE ALE....
nie uprawiając seksu człowiek się nadyma, nadyma, nadyma a na końcu wybucha . To bardzo czeste przpadki , naprawdę można z braku seksu umrzeć.Jak widzicie na ulicy ludzi którym para wychodzi przez uszy to znak, że są w ostatnim stadium tej strasznej choroby.

nie sypiam z listonoszem, bo to jest wbrew moim zasadom moralnym. Potem napiwków większych mógłby żądać

niektórzy wytrzymają a inni nie, a temat do kogo jest skierowany do kobiet czy mężczyzn ?

Gość autodestrukcja
No mam nadzieję, że to prawda, ze od braku seksu się umiera...fajnie by było :D

Gość Rambert
To w takim razie stare prawiczki by juz poumieraly. Ja mam 30 lat i nigdy nie uprawialem sexu.