Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .lumpiary....

Brzydze się lumpeksami/ ciucholandami

Polecane posty

Gość .lumpiary....

tak je chwalicie bo zwyczajnie biedni jestescie...zasłaniacie sie tym,ze 'niektore' gwiazdy (buhaha gwiazdy?idole 10latek i fanow słabych polskich komedii a raczej dramatow) i tym ,ze są tam mega zayebiste ciuchy. Wszystko ok tylko jakos na ulicy tego nie widac. Albo klony hm'owe albo dziwadła . Jedna na sto wyglada super. 99procent ciuchow w ciucholandach to stare szmaty dla starych bab( glowny target). Reszta to pojedyncze sztuki. Ubrania te docelowo mialy trafic do biednych. W sortowniach wybierają lepsze i idzie to do lumpów. Najgorsze z najgorszych leci do biednych. Smutne. Wspomagacie ciemne interesy...poszukajcie w necie o sortowniach, pod Warszawa jest kilka m.im w piasecznie, na slasku, we wroclawiu,krakowie,szczecinie... Ps: rzeczy z sieciowek tez uwaazam w wiekszosci za szmaty . Są marki ktore spryedają fajne ciuszki ale są malo popularne. Prawdziwa klasa to ubrania od krawcowej na zamowienie i te znanych projektantow. To ze znajdziecie w lumpie bluzke Diora nie czyni z was damami. Zwlaszcza ,że nie wiadomo kto to nosil.

Gość butiq
Strasznie mi ciebie żal!!!

Gość .lumpiary....
Do trumny też chcę mieć nowe ciuch!!!!!

Gość magda 17wr
a nie lepiej ukraść nowe?

Gość ty sie chwalisz czy żalisz
a ja tam lubię lumpeksy ;) jak większość osób :D jak ci się nie podoba co kto nosi to masz problem :P sama ze sobą , gówno ci do tego co kto nosi co kupuje i gdzie się ubiera , pilnuj własnego nosa pjerdolone gimgówno się odezwało

Gość magda 17wr
daj mi loda a zrobie ci dżinsy

Gość dziś na pomarańczowo
ja z kolei brzydzę się takim pseudo damami, jak Ty. obrażanie i wyzwiska pod adresem innych osób niewiele mają wspólnego z klasą na miarę odzieży od projektantów, na które, nawiasem mówiąc, z całą pewnością Cię nie stać :) miłego wieczoru

Gość damą to trza sie urodzić
racja nawet żeby , to ciuchy od guczi sruczi nie zrobią z Ciebie damy

Gość .lumpiary....
śpie na dworcu w dzień a w nocy obciągam pijakom

Gość ..... o.O ..........
"manie klasy", to nie tylko ubiór. Ty swoją klasę pokazałaś zakładając ten temat. I jest dokładnie tak jak mówisz, że liczą się tam pojedyńcze sztuki. Trzeba umieć szukać, mieć trochę cierpliwości, pokory, nie myśleć tylko o swojej dupie i wydawaniu na niej kolejnych tysięcy. Zresztą, co się tak dąsasz, to nie twoja sprawa. Nie musisz tam chodzić, wal się paniusiu.

Gość ..... o.O ..........
* na nią

Gość moja sprawa co kupuję
właśnie wal się paniusiu, podejrzewam ,że ciebie nie odróżniłabym od całej nudnej reszty na ulicy ;)takim idiotkom jak ty nic do tego co kto nosi

Gość buhahh hahahahahha
smieszne.. tez tak kiedys myslalam ,gdy bylam gowniarą , myslalam sobie FUUUJ to obrzydliwe ,tam chodza stare baby z grzybicą !! ale teraz zmienilam zdanie ;) Kase mam ,mimo mlodego wieku stac mnie na wiele ale do lumpow chodze czasami, kilka rzeczy naprawde mam zaj.... az obcy ludzie na ulicy mnie zaczepiali 2razy skad mam taką kurtke :) Ciebie nawet nie stac na Diora wiec w co sie ubierasz? w worek pokutny?

no rzeczywiście często ludzie nie lubią kupować w ciucholandach, ale na szczęście powstały alternatywy do ciucholandów, a mianowicie kluby zakupowe, tam ciuchy są przecenione do -70 % i są nto nowe ciuchy, jakby ktoś był zainteresowany to bardzo fajnym klubem jest Stilago

Gość kompleksy ,kompleksy,kompleksy
no tak nie trzeba być psychologiem,żeby nie zauważyć,że autorka ma problemy z samoakceptacją i frustracja wywołuje agresję.......ludzie zadowoleni z życia są zawsze życzliwi i sympatyczni czego wszystkim życzę

Gość ta sfrustrowana baba
zakłada kolejny debilny temat ;) przyzwyczajajcie się do tematów takich idiotek :D podejrzewam ,że jej w pięty poszło jak ktoś z jej otoczenia ubrany o wiele lepiej i gustowniej kupuje ciuchy za grosze w ciucholandach i outletach :D musi się wyżyć widocznie , podejrzewam ,że jest samotna i cierpi na brak ciekawszego zajęcia niż "udzielanie się na kafe"

Gość nie zastanawiam się..........
to masz problem paniusiu bo nawet nie zdajesz sobie sprawy kto ubiera się w szmateksach :D po pierwsze chuja ci do tego pierdolona damulko od siedmiu zasranych boleści gdzie się kobitki ubierają , po drugie nawet nie wiesz co tracisz i jak mi ciebie żal

Gość olap. pomysl dwa razy
'nigdy nie chciałabym nosić szmaty szytej przez krawcową Do tego zawodu nie trafiają orły niestety' orly? a one tam maja studiowac budowe ukladu scalonego czy szyc? bo krawcowa powinna potrafic DOBRZE szyc a nie blyszczec wiedza...nie wiem czego od krawcowej wymagasz, chyba ze chcialas by uszyla ci cos szczegolnego (a nie trailas na projektantke zarowno sama nie majac talentu do przedstawienia tego co bys chciala miec uszyte) i nie wiedziala o co ci chodzi :O

Gość tylko te metamorfozy
wiesz o tym ,że są technika i licea zawodowe o profilu 'krawiec projektant odzieży'?nie każda krawcowa jest po zawodówce i przechodzi tylko egz.czeladniczy ;)projektowanie odzieży (w tym nauka szycia) jest na akademiach sztuk pięknych i ciężko się dostać a np w paryżu jest bardzo droga i cięzka szkoła dla projektantów odzieży i szyć oni też potrafią . Zanim zaczniesz wypowiadać swoje ograniczone osądy i wyzywać kogoś od tępych prostych bab zastanów się nad sobą ;) większość damulek z kafe generalizuje podaję przykłady: ubierasz się w ciuchlandach jestes syfiarzem ubierasz się w sieciówkach brak ci gustu i własnego stylu szyjesz u krawcowej nie znasz się na modzie etc. pomyslcie trochę zanim zaczniecie wystawiać chore osądy, leczycie jakies kompleksy i musicie się dowartościować cudzym kosztem ? czy chcecie coś sobie udowodnić bo nam to udowadniacie jakie jesteście próżne i ograniczone i macie problemy ze sobą :( ciuchy od srani armani nie zrobią z was prawdziwej damy i lepszej osoby :P