Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o pomoc bardzo ladnie

USA / CIASTO / PIECZENIE / PLEASE HELP

Polecane posty

Gość prosze o pomoc bardzo ladnie

Polonijki, prosze powiedzcie mi: W jakiej temperaturze pieczecie ciasto ucierane bardzo kruche. Ja nastawiam na 375 - np. na godzine ciasto ucierane, sredniej wielkosci forma okragla. Z gory dziekuje za pomoc. p.s. ubie drukowane i przejrzyste :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość prosze o pomoc bardzo ladnie
nikt nie piecze?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość POLAPOL
Ja piekę kruchę w 160 z termoobiegiem więc bez wychodziłoby jakieś 180 piekę w 160 1,5godziny jeżeli owoce są wodniste i godzine jeżeli nie są.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość prosze o pomoc bardzo ladnie
Ja pieke w 375, ale na internecie pisze, ze jak owoce to piec 425 przez 10 minut, a pozniej zmieniejszyc do 375 i pozostaly czas w tej temperaturze. Ktore owoce wedlug ciebie sa wodniste?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość prosze o pomoc bardzo ladnie
Anyone else? :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość prosze o pomoc bardzo ladnie
Halo, ludzie piekacy ciasta za granica gdzie nie ma celsjuszy, halo?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nowisjutka
halo, prosze o pomoc w "farejhatach"

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nowisjutka
HELP!!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nowisjutka
chcialam wiedziec jak robia to panie mieszkajace za granica, w usa

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Sweet Rasberry
Tez jestem ciekawa

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Kulturalna Swinia
Up up

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bez sensu jestes
nie badz lebiega i przelicz sobie, to ze mieszkasz za w usa nie zwalnia z myslenia 🖐️

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Kurnik Gry
Ja tez prosze DOSWIADCZONE GOSPODYNIE o wypowiedzi, z przeliczan moze kazdy idiota korzystac, ale wiadomo, ze to co jedna GOSPODYNI doradzi DRUGIEJ jest BEZCENNE.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość autor konwersjacji
MOja babcia piekla ciasta drozdzowe na oko. Miala piec i do niego dokladala, nawet nie wiedziala jaka tam jest temperatura

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Lebiega Kupa
Dobre. Prawda.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Koczina Hiszpanska
Sprobuj zaczac od 425 stopni, po 10 minutach zmniejsz na 175 - 185 i ostatnie 10 minut na 350 satopni piecz godzine - smacznego :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Do KOczina
ooo, tak zmieniajac temperatury jezcze nie probowalam, czy to ciasto kruche tez tak mozna

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość raqnbhke
thaehet

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×