Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srertrytuygyuihuit

40 zł do konca miesiaca

Polecane posty

Gość srertrytuygyuihuit

i mam nadzieje ze mi starczy:) mam kase ale na koncie oszczednosciowym, bo oszczedzam i takie sobie zalozylam wydatki. teraz do konca miesiaca mam 40 zł a odlozylam w tym miesiacu 1500 zł po oplatach wszytskich i racie kredytu za mieszkanie:) dam rade bo lodowka pełna :) dam rade? a wy oszczedzacie?

Gość Owoc pewnej milosci ;)
Ja specjalnie nie oszczedzam,zyje normalnie w sumie bez wyrzeczen jakis,ale tez bez kokosow ,pieniazki same jakos mi zostaja,ale ja nie mieskzam w Pl wiec pewnie to dlatego :) Bez specjalnego oszczedzania mam juz odlozona fajna sumke :P

Gość Owoc pewnej milosci ;)
Swoja droga to podziwiam autorke,bo ja chyba bym juz nie umiala przezyc w Polsce tyle czasu za 40zl.

Gość srertrytuygyuihuit
no ale mam pelna lodówke. oplacilam wszystkei rachunki i rate za mieszkanie. mam pieczywo pozamrazane i sery i wedliny i rozne takie. mam ziemniaki kupione i mieso pomrozone i inne :)

Gość Miszkaa_83
eee tam jak pelna lodówka i wszystko w domu jest dasz radę

Gość fdfds
to co sie glupio pytasz czy ci wystarczy skoro jedzenie masz???? jeszcz te 40zł ci zostanie

Gość Miszkaa_83
a tak zapytam, oszczędności w banku? lokata? konto oszcz.?

Gość srertrytuygyuihuit
oszczedzam na wakacje :) i na inne przyjemnosci :)

Gość srertrytuygyuihuit
place rachunki czynsz, internet, etc. place rate za mieszkanie place rate za studia podyplomowe jedzenie chemia (chco nie co miesiac kupuje bo mi starcza na dluzej) kosemtyki, rzezcy do higieny osobistej tabletki anty bilet miesieczny to moje stale wydatki. aaa no i fajki i telefon :)

Gość srertrytuygyuihuit
w banku, mam konto i konto oszczednosciowe i po kazdej wyplacie przelewam sobei tyle ile chce zaoszczedzic. ostatnio zaczelam przelewac wiecej niz zwykle zadajac sobie pytanie czy dam rade.

Gość xxxxxyyyyzzzz
ile oszczedzasz miesięcznie?

Gość Miszkaa_83
no to jeśli dużo palisz to 40 zł może nie starczyć chyba że też masz zapas

Gość srertrytuygyuihuit
teraz 1500 zł się staram. wczesniej kolo 700-1000 zł. ale tak jak pisze postawilam sobie wyzej poprzeczke i zobacze.

Gość srertrytuygyuihuit
mam jedna paczke fajek ale spoko roznie pale, czasem 1 dziennie a czasem 10 ale dam rade:)

Gość xxxxxyyyyzzzz
o kurrrrrr to ilke ty zarabiasz?????

Gość srertrytuygyuihuit
3500 zł. na reke.

Gość srertrytuygyuihuit
250 zł place za mieszkanie czynsz 80 internet 600 rata kredytu 500 studia podyplomowe 40 zl tabsy 40 zl bitel miesieczny +jedzenie+chemia i kosmetyki choc tego nie kupuje co miesiac.

Gość abyytoooo
zyć nie umierać przy takiej wypłacie:-) a gdzie rpacujesz, na jakim stanowisku?

Gość srertrytuygyuihuit
to juz mnie wazne. nie o tym temat:) chcialam tez poznac wasze sposoby i metdoy oszczedzania i czy oszcezdacie i jak. wiem ze to moze glupio zabrzmi ale dawno nie kupilam sobie nowej pary bielizny czy omijam rossmany bo tam jak szlam to zawsze 100 zł pękało. ale chodze na imprezy, wracam taksowką, na tym nie oszczedzam. moze inny alkohol pije bo zamiast drozszego piwo ale to normalne ale taksowka daje wracam bo strach.

Gość srertrytuygyuihuit
moze i zyc nie umierac ale oszczedzic troche jest ciezko. samemu zyje sie naprawde. ja wiem ze sa rodziny co maja tyle kasy na kilka osob. ale u mnie wystarczy ze w miasiacu pojawi sie dentysta albo inny niespodziewany wydatek, cos sie zepsuje i wychodze na zero. sama finansuje kolejne studia teraz podyplomowe, kursy, inne studia, dzienne to samo dlatego nie mam wielkich oszczednosci bo zawsze jak np. oszczedzilam np. 10 tys to szlo na studia podyplomowe i na egzmainy albo inne rzeczy. czasem wakacje. mieszkanie tez mam na kredyt choc zaoszczedzilam na wklad wlasny.

Gość vans
zycie jest kurwa piękne ---- KONIEC KARNAWAŁU ! POST SIE ZACZĄŁ .. A NIE IMPREZY dasz rade.. jak nie masz nagłych wydatków ,.:d

Gość mkijmoi
40zl na 9 dni? To sie nazywa ciuladnie, musisz jesc samo gowno