Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gvhbjnmk

Pytanie dotyczące bioder

Polecane posty

Gość gvhbjnmk

Mam bardzo niekształtne biodra..wstydzę się ich,wstydzę się rozebrac,bo wiem jak okropnie one wyglądają... postaram się robrazować jak one wyglądają...jestem szczuplutką osobą,wiec biodra nie sa szerokie,od brzucha prawidłowo wszystko przy biodrach jest to rozszerzenie,ale na wysokości biodrówek jest takie okropne wgłebienie jak jakby mi te spodnie tak uformowały te biodra i później juz lecą normalnie.. gdyby połaczyć ze sobą nawiasy to tak mniej więcej to wygląda.. ( ) ( da sie coś z tym zrobic? jakieś cwiczenia to moga jeszcze uratowac,czy tylko operacyjnie czy w ogole sie tego nie da zmienic?

Gość gvhbjnmk
podnoszee !!!!!!!!!!!

Gość cocacola000
i co

Gość gvhbjnmk
jajo ! zadałam chyba jasne pytanie, co nie?

Gość coszemnanietak.
dziwne to pytanie

Gość gvhbjnmk
Gość coszemnanietak.
może trzeba czymś wypchnąć

Gość dsb
autorko mam tak samo. dla tych co nie wiedza o co chodzi: http://g.dziennik.pl/pliki/336000/336955.jpg tylko, ze po zdjeciu spodni biodra wygladaja tak samo, tzn. wystaja te boczki. to wyglada, jakby sie nosilo za ciasne spodnie, od ktorych odksztalcily sie biodra.

Gość harder bejbi harder
zamiast pytac na forum powinnas udac sie do lekarza z tym, nie wiem moze jakas rehabiltacja by pomogla, sama mam problem z biodrami, aczkolwiek nie wygladaja one u mnie jak w ten sposob jaki przedstawilas na obrazku.. u mnie jest tak ze jedno biodro jest lekko wyzej i tyle

Gość gvhbjnmk
dsb: dokładnie ! czasami sie nawet zastanawiałam czy to nie od tego,ze za ciasno nosze spodnie... harder bejbi harder: tyle tylko,ze operacja zadna nie wchodzi w gre,bo nie mam funduszy na takie zabiegi,dlatego pytam,czy moze jakies cwiczenia sa na takiego typu zniekształcenia?

wiem o co ci chodzi radze sie tym nie przejmowac duzo kobiet tak ma facet tego nie zauwazy

Gość gvhbjnmk
tylko,ze z takimi biodrami to wstyd się rozebrac przy chlopaku..

Co ty przestań, pierwszym razem nie zauważy, a następne razy juz bedzie przyzwyczajony do tego widoku

Gość gvhbjnmk
kurcze...szkoda,ze nie da się z tym nic zrobić..:(

Gość nie_jedz
ja tez tak mam i oprocz tego ze w niektorych spodniach materialowych wyglada to troche dziwnie to nie przeszkadza mi to. ciesz sie ze masz wszystko na miejscu

Gość harder bejbi harder
autorko kiedy ja wlasnie nie pisalam nic o zadnej operacji, tylko o rehablitacji, czyli wlasnie o cwiczeniach pod okiem eksperta, idz do lekarza z tym on na pewno cos zaradzi :)

wyzej jest talerz biodrowy potem macie takie wciecei a potem jest kosc udowa dla mnie biodra to koniec kosci udowej pewnie zle to nazywam bo wszystko razem to biodro

Babeczki, a tak szczerze, jakie macie pośladki? Obwisłe, tzn. zaniedbane, bez mięśni czy raczej normalne? Bo u mnie jest ten sam problem. Pojawił sie od niedawna, kiedy przestałam regularnie ćwiczyć i dupsko po prostu mi opadło. Powstało "wgłębienie". A Ty yyughiuh robisz się coraz bardziej obleśny z tym wklejaniem wszędzie swoich fot. Dzisas :O

Tyłek to chyba mam normalny, wypukły i na miejscu, chociaz nie wiem tak do konca nie zwróciłam nigdy uwagi.

No nic. Od czwartku zaczynam regularnie ćwiczyć i mam nadzieję, że mój tyłek znów będzie normalny i na miejscu :P bez tego dziwnego wgłębienia. Swoją drogą baby to mają problemy :D:classic_cool: