Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nmjku

Piekna kobieta-czy same przyznacie mi racje?

Polecane posty

W sumie tak :) Kiedys poszłam do kosmetyczki na regulacje to powiedziała, że wcale nie trzeba bo mam ładny kształt brwi i usunęła tylko pare włosków.

Gość luśka ja mam prawie
50 tkę na karku ale takiego fatalnego makijażu to w życiu nie widziałam:O a Twoje brwi to masakra:D ja bym z takim okiem śmieci nie wyrzuciła:P

Gość Supremus Dux
No ale jesteś już po trzydziestce na pewno Luśka

ale babska to są jednak zawistne, jedna by drugiej oczy wydrapała :D

Gość piegowata tośka
!offerma - Po czy wnosisz?

Mam 25 lat, nie wiem co jest złego w moim makijażu ale spoko. Każdy ma prawo do własnej opinii.

osobie powyżej pewnie chodzi o posklejane tuszem dolne rzęsy... ale nie bierz tego do siebie, ładna twarz bez dwóch zdań :)

no nie da się ukryć, że zajebista dupeczka :) a fotoshop to swoją drogą, no ale które foty w necie nie są fotoszopowane? dziwi mnie tylko, że laska z takimi warunkami została dziwką :o mogłaby przecież zarabiać jako top modelką na przykład.

ej bujac się od Luski , Luska to moja kumpelka z kafe i jest ok :) przynajmniej nie jest wulgarna i brwi tez ma już ładne

modelka mimo wszystko musi potrafić coś więcej niż rozkładanie nóg :) musi umieć chodzić, nie tylko leżeć :classic_cool:

przede wszystkim modelką nikt się nie rodzi i trzeba wykonać ogromną pracę, ale dziwka też musi dbać o ciało itp., a modeling to zawsze legalne źródło zarobku + zwiedzanie świata i inne bonusy. nie wiem jaki jest sens w upieraniu się, że laska jest jakaś nie teges - same od tego nie wypiękniejecie :P

fiku nie kompromituj się już :classic_cool: jeśli laska pisze o innej ładnej lasce "to żadne cudo" to tak samo jakby pisała "jestem brzydsza i zielenieję z zazdrości" :D

Gość She Wants Revenge
Ona modelką? Przecież modelki nie mogą mieć takich cycków :classic_cool:

"mój blond jest mniej tleniony " a ja jestem full natural, ostatnio nawet rzęs do pracy nie chce mi się malować :) wyładniałam ostatnimi czasy, więc sobie oszczędzam zbędnych czynności. "Przecież modelki nie mogą mieć takich cycków" mogą, jeśli poza cyckami są odpowiednio chude. np. adriana lima ma duże cycki.

"a ja jestem full natural, ostatnio nawet rzęs do pracy nie chce mi się malować wyładniałam ostatnimi czasy, więc sobie oszczędzam zbędnych czynności." to super! szkoda tylko ze wciaż zachowujesz sie jak zakompleksiona nastolatka 🖐️

"szkoda tylko ze wciaż zachowujesz sie jak zakompleksiona nastolatka" argument jakiś? :D

na widok plastiku zachwycasz się i patryzsz z zachwytem :D jaka trzeba mieć samoocenę by podneicać sie tleniona blondi? :D

gdzie ja się niby zachwycam? po prostu zgodnie z faktami stwierdzam, że figurkę ma zajebistą i nie ma co dyskutować. gęby nie widać, a zresztą gęba to rzecz gustu. jaką trzeba być zakompleksioną, żeby próbować zdeprecjonować urodę każdej innej kobiety? a ciebie fikuśna nadal nikt nie chce, więc ta twoja niby zajebistość jest dość mocno wątpliwa. :P

no tak żeleczku, mnei oczywiście nikt nei chce, jestem brzydka gruba i głupia, każda rozmowa z tobą do tego sie sprowadza, neich ci będize 🖐️

laska ma normalną figurę jak większosć młodych kobiet, które nie rodziły, tylko cycki ma wieksze