Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magister sam od roku

pytanie do dziewczyn 20-25 lat

Polecane posty

jest mase dziewczyn w twoim wieku, ktore wygladaja na mniej od ciebie argument z buta wziety, poprostu masz kompleksy i rowiesniczce bys nie dal rady^-^ ale wszystkie ładne w moim wieku są zajęte więc co to zmienia ?

zwroc uwage na swoj stroj-moze trzeba cos zmienic?, zacznij cwiczyc-swietna psrawa, poprawia cialo i naprawia umysl-sprawdzone und potwierdzone i zwracaj uwage na buty, musza byc czyste i fajne! , nie jakies wielkie klamochy. ale ze mną jest wszystko ok i przez rok nawet nie maiłem kiedy poznać dziewczyny. taką miałem pracę że często jeździłem za granicę

Gość podstawowe pyt
no dobra, to powiem to, a kluby?chodzisz potanczyc? wiem, moze byc ciezko znalezc odpowiednia, ale nigdy niewiadomo:)

niestety jak większość facetów nie tańczę :/

Gość naya88
Pewnie, ze sa. Znam bardzo duzo samotnych studentek w tym wieku, sama sie do tej grupy zaliczam. Predzej obawialabym sie czy sa jeszcze samotni, przystojni i inteligentni faceci w tym wieku, w polsce :P Z tym moze byc gorzej, a ladnych dziewczyn u nas dostatek

sa ladne i normalne dziewczyny ale pytanie powinno byc czy sa normalni faceci! oczywiście że są przynajmniej jest jeden - ja :D

normalny - czyli normalny fajny chlopak ktory normalnie z szacunkiem traktuje kobiety ktory potrafi je rozmieszyc nie musi byc nie wiadomo jaki belmondo bo watpie zeby kobiety szukaly przystojniakow chyba wazniejsze jest to co ma byc w glowie?

Gość naya88
normalnosc to pojecie wzgledne :P

Pewnie, ze sa. Znam bardzo duzo samotnych studentek w tym wieku, sama sie do tej grupy zaliczam. Predzej obawialabym sie czy sa jeszcze samotni, przystojni i inteligentni faceci w tym wieku, w polsce Z tym moze byc gorzej, a ladnych dziewczyn u nas dostatek ja chętnie poznam jakąś ładną i inteligentną dziewczynę. gdzie wasz szukać ? cholera może się przejdę do klubu studenckiego? źle nie tańczę tylko mnie to nie kręci :P

normalny - czyli normalny fajny chlopak ktory normalnie z szacunkiem traktuje kobiety ktory potrafi je rozmieszyc nie musi byc nie wiadomo jaki belmondo bo watpie zeby kobiety szukaly przystojniakow chyba wazniejsze jest to co ma byc w glowie? ja mam wszystkie te cechy: szanuję kobiety, mam poczucie humoru, olej w głowie i może nie uwierzysz ale jestem przystojny. nie traktuj tego jak chwalenie się. w końcu przez internet mnie nie widać więc się przedstawiam

Gość naya88
moze drugi kierunek ;)

Gość podstawowe pyt
no to lepiej niech zacznie Cie krecic i dobrze, jesli masz rytm, slabo tanczacy facet to porazka:d nie mowie, ze o skresla, wiadomo, nie, ale jednak na takiego co umie w miare sie ruszac, albo orzynajmniej nie pajacuje, to patrzy sie juz nieco inaczej. ja tez jestem wolna i w sumie to szuam i nie szukam, szkoda, ze nie mieszkam blizej, to bysmy wspolnie poszukali:D

pamietaj ze nie kazdemu sie bedziesz podobac tak samo jak nie kazda dziewczyna spodoba sie tobie mi bardzo podobaja sie oczy jak widze ze facet ma w nich troche szalenstwa, lobuzerstwa, to ja wymiekam :)

moze drugi kierunek nie mam na to czasu ale może przejść się pod uczelnie... z oznaczeniem "samotny poszukuje samotnej" ? ;)

no to lepiej niech zacznie Cie krecic i dobrze, jesli masz rytm, slabo tanczacy facet to porazka:d nie mowie, ze o skresla, wiadomo, nie, ale jednak na takiego co umie w miare sie ruszac, albo orzynajmniej nie pajacuje, to patrzy sie juz nieco inaczej. ja tez jestem wolna i w sumie to szuam i nie szukam, szkoda, ze nie mieszkam blizej, to bysmy wspolnie poszukali cholera tylko nie będę miał z kim pójść do klubu. kledzy się pożenili a część się przeprowadziła do innych miast :/ no i muzyka w klubach nie zachęca do tańczenia

Gość podstawowe pyt
no to lipa

Gość naya88
Tylko przejdz sie na wydzial neofilologii, tam 90% to dziewczyny, takze wieksze szanse na sukces:P

pamietaj ze nie kazdemu sie bedziesz podobac tak samo jak nie kazda dziewczyna spodoba sie tobie mi bardzo podobaja sie oczy jak widze ze facet ma w nich troche szalenstwa, lobuzerstwa, to ja wymiekam brunet, dosyć wysoki, męski, nieźle zbudowany, młodo wyglądający- wystarczy ? z transparentem to był żart. nie czytałaś od początku i nie wiesz co to znaczy

Tylko przejdz sie na wydzial neofilologii, tam 90% to dziewczyny, takze wieksze szanse na sukces dobry pomysł :D dużo dziewczyn w jednym miejscu zwiększa prawdopodobieństwo poznania samotnej duszyczki podstawowe pytanie - dlaczego lipa ? jesteś nałogową tancerką ? przy jakiej muzyce lubisz tańczyć ?

oczywicie ze to byl zart z mojej strony ;) dlaczego ciagle podkreslasz ze jestes przystojny? i dobrze, niektorzy stali po wzrost niektorzy po urode ale nie o to chodzi mozesz sie podobac 5osobom a 5oosb powie ze ok jestes przystojny ale reszta twoich cech cie skresla ja sama mam podobny problem, mam 23 lata, jakies 2 miesiace temu rozstalam sie z facetem i tez sie zastanawiam gdzie ja kolejnego poznam ;)

Gość naya88
brunet, dosyć wysoki, męski, nieźle zbudowany... hmm no z opisu to ideal :)

Tylko przejdz sie na wydzial neofilologii, tam 90% to dziewczyny, takze wieksze szanse na sukces ile procent dziewczyn jest samotna na tych kierunkach ?

Mam jedna kolezanke , która jest ładna , fajna i wolna. Wiecej takich nie znam :) Jeśli są ładne i fajne to wiadomo, że zajęte :) / Aa ona ma 19 lat :)

oczywicie ze to byl zart z mojej strony dlaczego ciagle podkreslasz ze jestes przystojny? wydaje mi się że wam się może wydawać że jestem jakimś życiowym ciotowatym niedojdą który szuka ładnej i inteligentnej dziewczyny. za wczasu wolałem to zdementować

"brunet, dosyć wysoki, męski, nieźle zbudowany, młodo wyglądający- wystarczy ? " - Każdy facet, który ma ciemne włosy, penisa, nie jest otyły, bez zakól tak sie może opisać. Także nadal nie wiadomo czy jesteś przystojny ;)

Gość podstawowe pyt
lipa, ze nie masz z kim isc. lubie tanczyc, bardzo, ale nie jestem klubowiczka starszna, chodze srednio z raz na miesiac, kiedys czesciej, ale zwykle jest tak, ze kiedy wracam do klubu fitness i tam na zajeciach aerobikowych sie wyskacze, wytancze, wymecze, to i klubu nie potrzebuje:P do tanczenia najlepszy jest pop, IMO. potwierdzam, tez studiuje filologie, i u nas jest na roku 4 facetow i mam wiele fajnych i ladnych(co sie komu podoba, ale nie sa maszkarami) koleanek i tak ostatanio doszlam do wniosku, ze mnostwo samotnych ludzi jest teraz i ciekawa jestem, czy to tylko do pewnego wieku, czy moze tak juz teraz bedzie, ze ludzie sa sami i tyle...?

"brunet, dosyć wysoki, męski, nieźle zbudowany, młodo wyglądający- wystarczy ? " - Każdy facet, który ma ciemne włosy, penisa, nie jest otyły, bez zakól tak sie może opisać. Także nadal nie wiadomo czy jesteś przystojny według dziewczyn jestem przystojny i ogólnie je pociągam ale skupmy się na temacie