Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olaalo

czy przyznać facetowi ;seks

Polecane posty

Mam taki problem. Moje orgazmy są przede wszystkim łechtaczkowe, czyli musze się o coś ocierać. Jak kocham sie z moim facetem tak, ze moja łechtaczka jest blisko, jest za,,,iście, mam mega orgazmy. Problem polega na tym, ze gdy kochamy sie od tylu, ja mam przyjemnosc, zle nie jestem w stanie dojść. Wiem że gdybym wlozyla miedzy nozki np poduszkę, czy coś takiego, to doszlabym bez problemu. Glupio mi jest to jemu powiedziec, że chcialabym,bo wiem ze facetow podnieca ewentualnie kobieca rączka , zabawiająca sie łechtaczką, ale to na mnie nie dziala, musze ocierac nią o coś. Nie wiem czy mnie nie skrytykuje, cy nie wyda mu sie to dziwaczne. Poradzcie, jak zareagowalibyscie na takie info od waszej kobiety

Gość dodajnowytemat
to kochasz sie z facetem ( mężem ) a nie potrafisz z nim porozmawiac ? no chyba ze to tylko seks a nie kochanie

Dla mnie jest to bardzo prywatne, mowie mu wszystko. Co z tego ze mu powiem, a on na mnie bedzie dziwnie patrzyl. Nie zapominaj o tym, że faceci są wzrokowcami i chca widziec lalunie, zabawiającą się paluszkami, a nie z poduchą miedzy nogami.

A on nie mógłby swoją ręką tego dodatkowo robić? ;) może poradź się sexuologa może coś się da z tym zrobić? Jeśli pytasz o reakcję to osobiście źle bym nie zareagował i szukał wyjścia z sytuacji :) jeśli mu zależy to też nie powinien raczej jakoś przesadnie reagować..

KAOSO, dzięki. nie chce mu zawracac głowy żeby jeszcze ręką działal, niech sie skupia na sobie-zalezy mi na tym. Ale musze coś wykombinować bo niezłe orgazmy przelatują mi koło nosa :) Jakos ta poducha anty seksualna mi sie wydaje :(

jeśli będzie na Ciebie "dziwnie patrzył" z takiego powodu - to znaczy że jest nic nie wartym, niedojrzałym dupkiem i tyle mężczyzna powinien pragnąć aby jego kobieta odczuwała przyjemność i jeśli kobieta mówi, że chce poduszkę między nogami, albo aby on ją stymulował ręką- nie powinien robić problemu - a cieszyć się, że kobieta jest otwarta i szczera

"KAOSO, dzięki. nie chce mu zawracac głowy żeby jeszcze ręką działal, niech sie skupia na sobie-zalezy mi na tym." nie o to chodzi w seksie!! kobieto seks to sprawianie sobie przyjemności NAWZAJEM!!! a nie każdy sobie rzepke skrobie :/

No nic nie poradzę, już tak mam. Wnerwia mnie to. :(

MIKI MAUS- wiem o tym. Jestem bardzo zadowolona z mojego seksu, zawsze o mnie dba, zawsze dochodzę, no oprócz tej pozycji od tyłu. To moj problem, a nie mojego faceta.On poprostu nie wie jak mi pomóc, bo już dawno oznajmiłam ,że w tej pozycji nie dojdę. Zawsze staram się byc seksowna kotka w łóżku i nie pokazuje swoich słabości, bo w sumie ich nie mam w tej sferze. Tylko ta jedna pozycja i ta przekleta poducha!

Wiesz.. Tez uważam że to zabawa dla obojga i nie powinien zajmować się tylko sobą.. A czy to wykonalne? Jak najbardziej ;)

Wiem, że wykonalne.Lubię jednak ten jego sposób trzymania mnie za bioderka, za włoski. To mi pasuje i potzrebuje tych jego dwóch rączek. Wniosek taki, że trzecia ręka by się przydała ;) A może wibro wykorzystam.? Zawsze to bardziej inspirujące niż jasiek(czyt. poduszka)

Cóż baw się kombinuj :) pamiętaj też że nie można mieć wszystkiego więc jeśli jedno się nie uda wymyśl coś innego ;)

Będę kombinować i znajdę złoty środek. W tym przypadku gra jest warta świeczki :) Jeżeli w tej pozycji, bez orgazmu odczuwam boskie emocje, to marze o tym , żeby dodać orgazm. Aż się boję;)

Gość Serafina_90
A może nie dotykaj się ręką tylko po prostu połóż rękę i o nią się ocieraj?

Serafina_90, sprawdzę wszelkie sposoby. Piszcie dziewczyny Wasze pomysły. Sprawdzone pomysły.