Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskafka95

PIOSENKAAA!!

Polecane posty

Gość truskafka95

cześć Wam! :) bardzo prosze o wszelką pomoc w poszukiwaniu piosenki dla mojej mamy:) słuchałam muzyki i mama nagle do mnie przyszła i mówi że zna podobną pisoenke ale jej nie pamięta , jedyne co pamieta to słowa piosenki jakby w refrenie było 'KENLEY ale ja myśle że może być to can live , can't live , cant leave itp." jak mama twierdzi piosenka z lat 70/80 jakoś taak . Twierdzi tez że poczatek zaczyna się grą na pianinie :) prosze o pomoc gdyż jestem osobą któa gdy czegoś nie znajdzie , nie dowie sie , nie zapomni o tym i bd mi to siedziało w głowie długi , długi czas . Pozdrawiam :)

Maraya Carie nie pamiętam jak to sie pisze ale zaraz Ci wstawie link

Gość moja pierwsza mysl
to mariah carey - without you :D

Gość truskafka95
hmm możliwe zaraz jej sie zapytam ,a le mi sie wydaje ze coś wspominała że to mężczyzna śpiewa i uparła się na to słowo KENLEY w refrenie :D mówieże ta piosenka była kierowana do kobiety , i tłumaczenie polskie było jakoś tak"nawet nie wiesz jak bardzo Cię kocham" ale sama nie pamiętaa :)

Gość dziś na pomarańczowo
bo "without you" w oryginale śpiewał facet, a piosenka jest z lat 70 albo i 60 nawet. nazywał się harry nillson

marillion to pocatek gitary a za pare sekund wchodzi pianino jesli chodzi o Twoja maminke podejrzeeam ze chodzi Jej o ten utwor zwlaszcza ze to jej mlodosc :) niestety nic inego do glowy mi nie przychodzi [ozdrawiam :)

to by sie zgadzalo ze Marillion Kayleigh Lata tez pasuja spiewa facet do kobiety a ze slychac kenley to jak kto interpretuje jestem pewna na 10000000% ze to to co ja obstawiam :)

Gość truskafka95
Dziękuje bardzo za pomoc :) Piosenka została odnaleziona w ciągu kilku minut , dziękuję bardzo bardzo :)