Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 994193006

pomocy !!!

Polecane posty

Gość 994193006

we wrześniu urodziłam przez cc ale dziecko zmarło w tym samym dniu , chciałabym mieć dziecko i starać się o nie ale moja rodzina i rodzina chłopaka odradza mi to .. lekarz powiedział że kolejna ciąża nie bedzie z takimi problemami jak była teraz .. boję się chyba najbardziej tego że to za szybko od cesarki .. co o tym myślicie? starać się czy dać sobie czas? wiele koleżanek w ostatnim czasie urodziło i ciężko jest mi patrzec na ich szczęście i grób mojego małego aniołka , ale wolę postąpić rozsądniej .. czyli jak ?!

Gość a czemu zmarł dzidziuś??
?

Bardzo Ci współczuję... Co do terminu ciąży, to trochę za wcześnie. Zaleca się minimum roczny odstęp w przypadku cięcia cesarskiego. Oczywiście wiele kobiet zachodzi w ciążę wcześniej i się udaje, ale chyba lepiej zachować wszelkie środki ostrożności. Poza tym nie poddawaj się! Moja mama poroniła 7 razy (z tego raz w 6 miesiącu), ale udało jej się i ma dwie dorosłe już zdrowe córy - mnie i moją siostrę!

Gość 994193006
33 tc płucka nie pracowały na tyle dobrze żeby w klinice w poznaniu dali radę odratowac choć jakby się wydawało to już dość daleko było.. a do tego niedokrwistosc u dziecka doszła i oo ..

Gość adzia1982
wspólczuję...bardzo mi przykro...ja miałam dwie cesarki w ciągu roku....luty 2010 i marzec 2011...to wszystko zależy na ile czujesz się dobrze psychicznie pozdrawiam